Dėl šventės V. Putvinskio gatvėje – eismo ribojimai | kl.lt

DĖL ŠVENTĖS V. PUTVINSKIO GATVĖJE – EISMO RIBOJIMAI

  • 0

Gegužės 25 d., šeštadienį, V. Putvinskio gatvėje trečiąjį kartą vyks Kauno menininkų namų organizuojama „Putvinskio gatvės dienos“ šventė, į miesto centrą sukviesianti gausius būrius kauniečių ir miesto svečių. Kaip ir praėjusiais metais, siekiant užtikrinti šventės dalyvių saugumą, gatvėje bus ribojamas eismas.

Mašinų eismas V. Putvinskio gatvėje bus draudžiamas nuo 11.30 val. iki 20 val.

Tikslus apribojimų perimetras – nuo V. Putvinskio g. 11 (A. Mickevičiaus gatvės kampo) iki V. Putvinskio g. 70 (šalia sankirtos su Maironio gatve).

Eismas A. Mickevičiaus ir Maironio gatvėse ribojamas nebus. Šventės organizatoriai lankytojams rekomenduoja į renginį atvykti viešuoju transportu ar dviračiais, o automobilius palikti namuose.

„Putvinskio gatvės diena“ – gražia Kauno tradicija tampanti šventė, į platų veiklų spektrą įtraukianti šeimas, kultūros bei meno entuziastus, kaimynų bendruomenes ir Kauno istorijų mėgėjus. Šventės programa V. Putvinskio gatvę kasmet užpildo kultūros ir edukacinėmis veiklomis, netikėtomis bendruomenės iniciatyvomis ir naujomis pažintimis su kaimynais, o miestiečiams ir miesto svečiams atsiveria nematyti kiemai, terasos, laiptinės ir įstabūs interjerai.

V. Putvinskio gatvės diena (vakarinė dalis)

Vilmanto Raupelio nuotr.

Pilna renginių programa – Kauno menininkų namų interneto svetainėje www.kmn.lt, visi šventės renginiai – nemokami.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS