Didžiausias COVID-19 židinys Kaune – Kauno tardymo izoliatoriuje | kl.lt

DIDŽIAUSIAS COVID-19 ŽIDINYS KAUNE – KAUNO TARDYMO IZOLIATORIUJE

  • 2

Atsivertus viešai prieinamą interaktyvų COVID-19 protrūkių žemėlapį matyti, kad daugiausiai sergančiųjų Kaune yra Kauno tardymo izoliatoriuje. Su juo siejama 16 šios ligos atvejų.

Pirmasis diagnozuotas rugsėjo 4 d., paskutinysis – prieš savaitę. Naujų atvejų nuo rugsėjo 22-osios čia nenustatyta, tad galima manyti, kad plitimas suvaldytas.

Izoliatoriaus atstovai patvirtino tokius sergančiųjų skaičius.

„Informuojame Jus, kad Kauno tardymo izoliatoriuje, veiklos adresu Mickevičiaus g. 11, serga 13 suimtųjų, veiklos adresu Technikos g. serga vienas nuteistasis“, – portalui kauno.diena.lt komentavo izoliatoriaus Saugumo valdymo skyriaus viršininkas Nerijus Stapušaitis.

Anot jo, tik nedidelė dalis minėtų suimtųjų jaučia lengvus COVID-19 ligos simptomus, kiti serga besimptome COVID-19 forma.

COVID-19 serga ir du darbuotojai. Jie, pasak N.Stapušaičio, jaučia tik lengvus COVID-19 ligos simptomus.

Pašnekovo turimais duomenimis, pasiskiepiję 90 proc. darbuotojų ir 62 proc. suimtųjų (nuteistųjų).

Pagal protrūkių žemėlapį pats didžiausias COVID-19 židinys yra socialinėje įstaigoje prie Trakų. Čia serga 58 žmonės. Antroje vietoje su 37 atvejais – socialinė įstaiga Joniškyje, trečia – asmens sveikatos priežiūros įstaiga Šilutėje su 35 atvejais.

Tiesa, šiame žemėlapyje viešai neskelbiami duomenys apie viešojo sektoriaus įstaigas, susijusias su muitinių veikla, gynyba, viešosios tvarkos ir apsaugos veikla.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Verkšlentojai

Nustokite verkšlenti, nepatinka susirask kita darbą. Laisve rinktis, gali darbuotis per kelis darbus, bet be geriau verkslenti. SUSIVOKITE valstybe Jumis nepasirupins, turite patys pasirūpinti savimi. Socializmas jau 30 metu isejas o jus dar verkslenate

Mr. H4fun

O kodel nutyleta, apie siu metu sausio menesi labai dideli zidiny, kai skaiciai buvo dideli tiek suimtu ir nuteistu, bei paciu darbuotoju? Kurie aukojo save darbui, sirgo, apsikrete darbe dirbdami, o ka nors gavo uz tai? Taip sumazinta nedarbingo ismoka... nuostabu!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS