Eurolygos generalinio direktoriaus P. Motiejūno šeimą dar kartą lankys gandrai | kl.lt

EUROLYGOS GENERALINIO DIREKTORIAUS P. MOTIEJŪNO ŠEIMĄ DAR KARTĄ LANKYS GANDRAI

  • 4

Buvusio Kauno „Žalgirio“ direktoriaus Pauliaus Motiejūno šeimoje – džiugios naujienos. 42-ejų vyras su žmona Karolina laukiasi antrojo vaiko. 

Žinią apie tai, kad porai gims antra atžala, naujienų portalui „Delfi“ patvirtino P. Motiejūnas.

Eurolygai vadovaujantis P. Motiejūnas su daugkartine Lietuvos sportinės gimnastikos čempione, Kauno „Žalgirio“ komandos šokėja ir meninės gimnastikos trenere Karolina Sklenyte susituokė 2021 metų rudenį. Tiek K. Sklenytei, tiek P. Motiejūnui ši santuoka – pirmoji.

2022 metų vasario mėnesį pora susilaukė sūnaus.

Kauno rotušėje susituokė „Žalgirio“ direktorius P. Motiejūnas ir K. Sklenytė

Laimučio Brundzos nuotr.

Primename, kad praėjusių metų  birželio 15 d. Eurolyga paskelbė, kad Dejanas Bodiroga liks Eurolygos krepšinio prezidentu, o Paulius Motiejūnas 2023–2024 m. sezonui užims generalinio direktoriaus pareigas.

P. Motiejūną generaliniu direktoriumi vienbalsiai paskyrė 13 Eurolygos akcininkų. Jis šiose pareigose pakeitė Marshallą Glickmaną.

P. Motiejūnas turi didelę patirtį Eurolygos ekosistemoje, nes didžiąją savo karjeros dalį iki šiol praleido eidamas įvairias pareigas Kauno „Žalgirio“ organizacijoje. Darbą Lietuvos čempionų komandoje jis pradėjo 2007 m. nuo komunikacijos direktoriaus pareigų, vėliau tapo generaliniu direktoriumi, o nuo 2013 m. yra klubo prezidentas ir savininkas. Jis taip pat yra „Žalgirio“ arenos direktorius.

Vadovaujant P. Motiejūnui, „Žalgiris“ išlipo iš finansinių skolų liūno ir pasiekė ne vieną pergalę tiek krepšinio aikštelėje, tiek už jos ribų.

„Žalgiris“ ne kartą pateko į Eurolygos atkrintamąsias varžybas, o 2018 m. pirmą kartą šiame amžiuje žaidė finalo ketverte.

P. Motiejūnas pakėlė klubą į naują lygmenį ir už aikštės ribų – „Žalgiris“ atsidūrė tarp Eurolygos lyderių pagal bilietų pardavimus ir pajamų augimą, o „Žalgirio“ arenos rungtynių dienos patirtis yra laikoma viena geriausių lygoje.

Du sezonus iš eilės (2017–18 ir 2018–2019 m.) P. Motiejūnas kolegų buvo pripažintas Eurolygos metų vadovu.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

kaunietis

Kawenskas smikis,nustekenes zalgiri.Ruskis buratinas tiek blogo nepridirbo.

Galbut

Kauno diena Sudare sutarti su akuserine klinika

Byyyy Rka DEJĘS

Pauliau , Didžiausios SEKMES Tau ir tawo namiškiams !!!! Tegu pykti žmonės beleka plepa ....nekreipk dėmesio
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS