Evakuota „Ermitažo“ parduotuvė sukėlė nerimą | kl.lt

EVAKUOTA „ERMITAŽO“ PARDUOTUVĖ SUKĖLĖ NERIMĄ

Pirmadienį popiet evakuota Raudondvario plente įsikūrusi statybinių ir apdailos medžiagų „Ermitažo“ parduotuvė. Suveikus pavojų skelbiančiai signalizacijai, klientai ir darbuotojai paliko pastatą.

Pirmadienį popiet evakuota Kaune, Raudondvario plente, įsikūrusi statybinių ir apdailos medžiagų „Ermitažo“ parduotuvė. Suveikus pavojų skelbiančiai signalizacijai, klientai ir darbuotojai paliko pastatą.

Paprasti darbuotojai buvo nekalbūs – vieni teigė nežinantys, kodėl signalizacija pradėjo kaukti, kiti pasakojo apie planuotą patikrinimą.

Atviresnis buvo tik vienas jų. Portalo kaunodiena.lt žurnalistas pasiteiravo, kodėl kaukia signalizacija. Darbuotojas leido suprasti, kad „patikrinimas“ prasidėjo ne jų valia, bet patikino, kad nieko rimto neturėtų būti.

2013 m. Rygoje griuvo „Maximos“ parduotuvė. Liudininkai teigė, kad visą dieną prieš tai taip pat kaukė signalizacija. Tai greičiausiai buvo dėl to, kad deformavusis pastato konstrukcijoms trūko signalizacijos laidai ir ji dėl to įsijungė.

Prekybos tinklus „Maxima“ ir „Ermitažas“ valdo ta pati „Vilniaus prekybos“ grupė, bet kalbinti darbuotojai patikino, kad toks likimas šiam pastatui negresia.

„Visų pirma, mums smėlio ant stogo niekas nepylė, o antra – pastatas senas, jam gal 50 metų, sienos ir sijos iš gelžbetonio ir griūti negali“, – į pokalbį prisijungė dar vienas darbuotojas.

Apie 16 val. darbuotojai grįžo į prekybos centrą, lauke laukę klientai taip pat galėjo tęsti apsipirkimą.

Antradienio rytą bendrovės atstovė Asta Petrušienė atsiuntė komentarą apie incidentą. 

„Gretimose patalpose vykstant smulkiems remonto darbams buvo pažeistas priešgaisrinės signalizacijos įjungimo mygtukas, todėl suveikus signalizacijai buvo evakuoti parduotuvės pirkėjai ir darbuotojai“, – rašoma jos laiške. 

GALERIJA

  • Evakuota „Ermitažo“ parduotuvė sukėlė nerimą
  • Evakuota „Ermitažo“ parduotuvė sukėlė nerimą
  • Evakuota „Ermitažo“ parduotuvė sukėlė nerimą
  • Evakuota „Ermitažo“ parduotuvė sukėlė nerimą
Elijaus Kniežausko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

jons

Amzina atilsi "Karige" Sanciuose irgi buvo sena ir gelzbetonine

tadas

jei pastatatas senas, jis griuti negali.

negalėtojas

"... sienos ir sijos iš gelžbetonio ir griūti negali..." - na ns, optimistas...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS