Generolo Povilo Plechavičiaus kadetų licėjus kviečia į atvirų durų dieną | kl.lt

GENEROLO POVILO PLECHAVIČIAUS KADETŲ LICĖJUS KVIEČIA Į ATVIRŲ DURŲ DIENĄ

  • 0

Generolo Povilo Plechavičiaus kadetų licėjus – tai ne tik karininkų rengimo, bet ir gyvenimo būdo, vyriškumo, tikrojo patriotiškumo ugdymo įstaiga. Visi, galvojantys apie mokymąsi šioje įstaigoje, kviečiami į atvirų durų dieną.

Kadetai licėjuje gauna visą bendrą vidurinį išsilavinimą, jo dalykai dėstomi kaip ir kiekvienoje vidurinėje mokykloje, tik į dėstomuosius dalykus integruojamos ne tik visam formaliajam švietimui privalomos programos, bet ir karybos pagrindai, vėliau, neformaliojo ugdymo metu, jiems pateikiamos teisės ir karybos programos.

Licėjuje vyrauja griežta tvarka, rikiuotės, atsakomybės ir skatinimo sistema. Tai daugeliui jaunuolių padeda tapti atsakingesniais, pareigingesniais bei įgyti tikro lyderio, organizatoriaus savybių.

Visa tai įgijus gyvenimo kelyje bus lengviau iš savęs kažko ir pareikalauti, ir pasiekti daugiau. Dalis kadetų užaugę tikrai bus labiau pasirengę ir galbūt pasirinks profesionalaus kariškio karjerą. Dalis, tikimės, taps Krašto apsaugos savanorių pajėgų (KASP) savanoriais ar profesionaliais kariais. Kai kurie galbūt pasirinks ir Vadų kursus. Gyvenimo keliai bus įvairūs, bet kadetai žinos, kaip lengviau įveikti įprastus sunkumus bei ką daryti, jei mūsų šalies Laisvei ir Nepriklausomybei iškils pavojus. Sukarinta, discipliną ugdanti mokykla, o toks ir yra Generolo Povilo Plechavičiaus kadetų licėjus, gerokai prisideda prie kitokio jaunimo ugdymo. Toks jaunimas ilgainiui galėtų tapti tikruoju Lietuvos elitu.

Susidomėjote? Gegužės 10 dieną dalyvaukite Atvirų durų dienoje, čia pamatysite licėjaus mokomąsias erdves, susipažinsite su mokytojais ir instruktoriais, dienotvarke.

Taip pat registruokitės telefonu 8 671 19059 (Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Loreta Vosylė) motyvaciniam pokalbiui, dalyvaukite atrankoje ir tapkite Generolo Povilo Plechavičiaus kadetų licėjaus auklėtiniais!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS