Graži idėja suartino kartas | kl.lt

GRAŽI IDĖJA SUARTINO KARTAS

  • 0

"Beprotiškai graži ir šilta diena", – taip vieną praėjusios savaitės dieną apibūdino Žaneta Mickienė, Kauno kolegijos Kosmetologijos katedros vedėja.

Šiluma sklido iš moterų – kolegijos veteranių ir studenčių širdžių. Medicinos fakulteto iniciatyva Kosmetologijos katedros studenčių praktikos sesija pradėta, pasikvietus į kolegiją buvusias fakulteto darbuotojas. Būtent joms, o ir vyrams buvo pasiūlytos būsimųjų kosmetologių atliekamos sveikatingumo ir grožio procedūros.

Garbių senjorių į buvusią darbovietę susirinko bene dvi dešimtys. Joms studijas baigiančios merginos atliko odos diagnostikos, depiliacijos, masažo ir kitas procedūras.

Ne tik jos, bet ir susitikimo džiaugsmas, malonus bendravimas prie kavos puodelio su buvusiomis kolegėmis, dabartinėmis fakulteto darbuotojomis ir studentėmis suartino kartas, o nebedirbančias moteris sugrąžino į jaunystę.

"Diskusijose gimė idėja įsteigti Kauno kolegijos veteranų asociaciją, nes betarpiškas bendravimas yra didelis turtas ir jaunimui, ir senjorams", – įsitikinusi Kosmetologijos katedros vadovė Ž.Mickienė.

GALERIJA

  • Graži idėja suartino kartas
Andriaus Fioklino nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS