„Iki“ parduotuvėje dešreles pirkti norėję kauniečiai išvydo nemalonų vaizdą: pikta! | kl.lt

„IKI“ PARDUOTUVĖJE DEŠRELES PIRKTI NORĖJĘ KAUNIEČIAI IŠVYDO NEMALONŲ VAIZDĄ: PIKTA!

  • 68

Savaitgalio vakarą parduotuvėje apsipirkę kauniečiai liko nemaloniai nustebinti – pakuotėje kone iki pusės supelijusios dešrelės.

Tokį vaizdą pirkėjai išvydo Kaune, Baltų prospekte, įsikūrusioje „Iki“. „Vykome į svečius pas draugus ir stabtelėjome nusipirkti dešrelių. Žiūrime, jos – supelijusios. Padėjome atgal į šaldytuvą ir nuėjome pasakyti apie tai pardavėjai. Ji mūsų paklausė, kiek pakuočių šių dešrelių likę ir pažadėjo nueiti apžiūrėti“, – pasakojo su portalo kauno.diena.lt žurnalistais šeštadienį bendravęs vyras.

Pasak pašnekovo, tądien apsipirkinėjusio su drauge, toks nemalonus netikėtumas šiame prekybos tinkle jam – pirmasis. „Anksčiau patys esame dirbę „Iki“. Pavyzdžiui, mums liepdavo tikrinti ir perrinkti prekes beveik kas valandą, o čia – šitaip akivaizdžiai pati pirma pakuotė šaldytuve – supelijusi“, – detalizavo vyras, pridurdamas, kad šios rūšies dešrelėms buvo taikoma akcija.

Paklaustas, ar toks įvykis sukėlė jam šleikštulį, kuris galbūt paskatins šių dešrelių kurį laiką nepirkti, pašnekovas nebuvo nusiteikęs kategoriškai. „Kitą kartą apžiūrėsime, jei nesupeliję, tai pirksime. Čia – nieko tokio. Šių, supelijusių, pirkę nebūtume, bet tai nereiškia, kad kitą kartą nepirksime normalių“, – sakė jis.

Tokių į lentynas mūsų darbuotojai tikrai nededa.

Tačiau pridūrė, kad išties pikta, jog darbuotojai nesužiūri produktų kondicijos taip, kaip turėtų. „Pikta“, – tarstelėjo pirkėjas.

Apie nutikusią situaciją išgirdę „Iki“ atstovai sakė atsiprašantys klientų, nes darbuotojų pareiga – perrinkti prekes lentynose ir išimti netinkamas vartoti. „Labai atsiprašome, kad darbuotojai nepastebėjo“, – sakė prekybos tinklo Komunikacijos vadovė Vaida Budrienė.

Jos teigimu, pelėsis gali atsirasti dėl skirtingų priežasčių: temperatūrų režimo pažeidimo, tam tikrų pakuotės neatitikimų ar įtrūkimų ir panašiai. „Tokių į lentynas mūsų darbuotojai tikrai nededa“, – patikino „Iki“ atstovė.

GALERIJA

  • „Iki“ parduotuvėje dešreles pirkti norėję kauniečiai išvydo nemalonų vaizdą: pikta!
  • „Iki“ parduotuvėje dešreles pirkti norėję kauniečiai išvydo nemalonų vaizdą: pikta!
Skaitytojo nuotr.
Gairės: iki, supeliję dešrelės, supeliję prekės, nusiskundimai, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (68)

Triūba

Ši publikacija supelijusi kaip ir dešrelės:)

nevalgykite supelijusių dešrelių

ohoo tie žmonės vis dar perka tas supelijusias dešreles. Žmonės atsipeikėkite jau nauji metai vasario mėn.

Ikiuose

viskas nemalonu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS