Įsibėgėjant rugsėjui Kaunas tebestringa spūstyse – koją vairuotojams kiša ne tik avarijos | kl.lt

ĮSIBĖGĖJANT RUGSĖJUI KAUNAS TEBESTRINGA SPŪSTYSE – KOJĄ VAIRUOTOJAMS KIŠA NE TIK AVARIJOS

  • 0

Rugsėjui įsibėgėjant Kaunas ir toliau skęsta transporto priemonių spūstyse. Nors rytais pasitaiko ir avarijų, tačiau kai kuriais atvejais vairuotojams koją pakiša tiesiog per didelis ta pačia kryptimi vykstančių automobilių kiekis.

Antradienį, rugsėjo 7-ąją, socialiniame tinkle „Facebook“ internautai dalijasi nuotraukomis iš skirtingų Kauno vietų, kuriose nuo pat ryto formuojasi spūstys. 

Maždaug 9.15 val. fiksuota didžiulė spūstis leidžiantis žemyn Aleksoto kalnu. Taip pat vairuotojai strigo kelyje, judėdami nuo Garliavos link „Megos“. Nepavydėtina situacija dėl spūsčių – ir atkarpoje Akademija-„Mega“.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams susisiekus su Kauno apskrities pareigūnais, šie sakė, kad tiek važiuojant Aleksoto kalnu žemyn, tiek kryptimi Akademija-„Mega“ antradienio rytą apie čia įvykusias avarijas policijai nepranešta, todėl tikėtina, kad spūstys čia formuojasi nespėjant greitai išsiskirstyti transporto priemonių srautams, kurie šias vietas užplūsta panašiu metu.

Tačiau važiuojant nuo Garliavos link „Megos“, 8 val. pareigūnai vyko į iškvietimą dėl čia įvykusios avarijos. Kaip informuota, prie Garliavos ženklo, ant viaduko, susidūrė du „Škoda“ automobiliai. Per eismo įvykį niekas nenukentėjo. Vairuotojai – blaivūs.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS