Išrinktas naujasis Kauno kolegijos vadovas | kl.lt

IŠRINKTAS NAUJASIS KAUNO KOLEGIJOS VADOVAS

  • 5

Kauno kolegija išsirinko naują vadovą – ateinančius penkerius metus aukštajai mokyklai vadovaus dr. Andrius Brusokas. Jis šiuo metu užima Nacionalinės sporto agentūros prie LR Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos Aukšto meistriškumo sporto skyriaus vedėjo poziciją bei yra Kauno kolegijos Verslo fakulteto docentas.

Kauno kolegijos direktoriaus rinkimai įvyko balandžio 18 dieną – uždaro posėdžio metu slaptu balsavimu kolegijos taryba išrinko naująjį vadovą, kuris savo darbus aukštojoje mokykloje pradės gegužės 22 d.

„Kauno kolegiją matau kaip tvarų, atvirą ir pažangų Kauno regiono taikomųjų mokslų universitetą, vykdantį kelių pakopų aukštojo mokslo studijas: trumpojo ciklo, profesinio bakalauro ir profesinio magistro. Taip pat esame pasirengę demonstruoti lyderystę stiprinant kolegijų tinklą Lietuvos regionuose, priimti su tuo susijusius iššūkius“, – sakė naujai išrinktas Kauno kolegijos direktorius dr. A. Brusokas bei priduria, kad ne mažiau dėmesio planuojama skirti ir tarptautinio partnerių tinklo plėtojimui bei stiprinimui.

Kauno kolegijos nuotr.

„Šiandien taikomųjų mokslų universitetas neįmanomas be stipraus tarptautinių partnerių tinklo. Tai ypač svarbu, kadangi norime didinti vykdomų dvigubo diplomo ir jungtinių studijų programų skaičių. Sieksime užmegzti ir stiprinti jau esamus ryšius su lyderiaujančiomis institucijomis, ypatingai Europos lygmenyje“, – sakė dr. A. Brusokas.

Sieksime užmegzti ir stiprinti jau esamus ryšius su lyderiaujančiomis institucijomis, ypatingai Europos lygmenyje.

Esamas Kauno kolegijos direktorius Paulius Baltrušaitis dr. A. Brusokui linki sėkmės darbuose, stiprybės dėl laukiančio sudėtingo kolegijų pertvarkos proceso, patikimos ir kompetentingos komandos bei ryžto.

Kauno kolegija – daugiaprofilinė valstybinė aukštojo mokslo įstaiga, rengianti technologijų, informatikos, inžinerijos, sveikatos, humanitarinių, socialinių, meno, ugdymo, verslo ir viešosios vadybos, teisės, žemės ūkio mokslų specialistus.

Ši neuniversitetinė aukštoji mokykla ne vienus metus yra valstybinių kolegijų reitingo viršūnėje.

GALERIJA

  • Išrinktas naujasis Kauno kolegijos vadovas
Kauno kolegijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Hm

O kaip jis aplamai papuola prie lovio?

Vydas Gedvilas

Puikus pasirinkimas

Ble fass

Kolegija niekada ne bus aukštoji mokykla. Kaip buvo amatuškė, taip ir bus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS