Įžūlumo viršūnė: „Mercedes-Benz“ paliko tiesiog ant išvažiavimo | kl.lt

ĮŽŪLUMO VIRŠŪNĖ: „MERCEDES-BENZ“ PALIKO TIESIOG ANT IŠVAŽIAVIMO

  • 24

Kai kurių vairuotojų automobilių statymo kultūra piktina kauniečius. Vienas įžūlus „Mercedes-Benz“ vairuotojas savo transporto priemonę paliko tiesiog ant išvažiavimo iš aikštelės, nors visur pilna laisvų vietų. Žmonės negali išvažiuoti, tad jau iškvietė policiją.

Įkalinti aikštelėje

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pasidalijo Šilainiuose užfiksuotomis nuotraukomis, kuriose matyti, kad „Mercedes-Benz“ automobilio vairuotojas neturi jokios kultūros ar pagarbos kitų vairuotojų atžvilgiu. Žemaičių plente, netoli „Iki“ parduotuvės vairuotojas nesivargino automobilio pastatyti įprastose stovėjimo vietose, o tiesiog, kaip sako skaitytojai, nutėškė ant išvažiavimo iš aikštelės.

„Tokio įžūlumo dar nemačiau. Laisvų vietų aplink apstu, o automobilis numestas ant pačio įvažiavimo. Visur aukšti borteliai, niekaip nepravažiuosi. Mačiau, kaip ne vienas vairuotojas stvėrėsi už galvos. Juk kiekvienas esame savo laiką susiplanavę, o dabar per kažkokį vairuotoją, iš kurio reikėtų atimti vairuotojo pažymėjimą, esame įkalinti automobilių statymo aikštelėje“, – pyko vairuoja Lina.

Iškvietė policiją

Moteris pasakojo, kad tiek ji, tiek kiti pravažiuoti negalintys vairuotojai aplinkinėse parduotuvėse bei kituose verslo subjektuose bandė ieškoti pilko „Mercedes-Benz“ vairuotojo, kad šis patrauktų savo transporto priemonę, tačiau paieškos buvo nesėkmingos.

Neapsikentę kauniečiai į Žemaičių plentą iškvietė policijos pareigūnus, kad šie pagal valstybinius automobilio numerius padėtų surasti netvarkingai automobilį palikusį žmogų.

Portalui kauno.diena.lt Kauno policijos budėtojas patvirtino, kad informacija yra gauta ir kai tik pareigūnai galės, vyks į Šilainius.

Gresia baudos

Neatmetama, kad taip neapdairiai automobilį palikusiam vairuotojui bus surašyta bauda. „Kauno diena“ yra rašiusi apie panašų atvejį Senamiestyje.

Tuomet pareigūnai aiškino, kad pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 417 str. 2 d., dėl sustojimo ir stovėjimo vietose, kuriose sustoti ir stovėti pagal Kelių eismo taisykles (KET) draudžiama, nesilaikoma kelio ženklų ir ženklinimo reikalavimų, gresia bauda nuo 30 iki 90 eurų.

GALERIJA

  • Įžūlumo viršūnė: „Mercedes-Benz“ paliko tiesiog ant išvažiavimo
  • Įžūlumo viršūnė: „Mercedes-Benz“ paliko tiesiog ant išvažiavimo
  • Įžūlumo viršūnė: „Mercedes-Benz“ paliko tiesiog ant išvažiavimo
  • Įžūlumo viršūnė: „Mercedes-Benz“ paliko tiesiog ant išvažiavimo
"Kauno dienos" skaitytojos nuotr.
Gairės: Mercedes-Benz, automobilis, ne vietoje paliktas automobilis, pažeidimas, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Kaunietis

Nenaujiema toks mašinų pastatymo būdas.Jas tiesiog , galima sakyti numeta bet kur ,kaip patogų vairuotojui.Nesvarbu kur galima,kur ne.Pastato ir kur ženklas yra stoti draudziama,tokiems ir ženklai ne motais.Netvarka Kauno mieste,per gyvulius nėra tvarkos.

to z

nu tu ir kiauras.......

lietuviski

budulei
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS