Kadencijos pabaigoje – du nauji Kauno tarybos nariai | kl.lt

KADENCIJOS PABAIGOJE – DU NAUJI KAUNO TARYBOS NARIAI

Permainos miesto taryboje tęsiasi. Paskutiniame šių metų miesto tarybos posėdyje prisiekė du nauji nariai. Frakcijoje „Vieningas Kaunas“ mandatą gavo Inga Juodeškienė, o konservatorių gretas papildė Jonas Banys.

Praėjusią savaitę iš Kauno miesto tarybos pasitraukė du nariai – opozicijai atstovavęs operos solistas Liudas Mikalauskas ir valdančiųjų gretas užėmęs Tomas Bagdonavičius. „Kauno diena“ primena, kad L.Mikalauskui panaikintas tarybos nario mandatas, nes jis deklaravo gyvenamąją vietą Kazlų Rūdoje, todėl pagal įstatymus nebegali eiti Kauno miesto tarybos nariu.

T.Bagdonavičius ne vienerius metus laikytas mero Visvaldo Matijošaičio bendražygiu. Beje, dabar jo pavardės nebeliko ir su mero šeima susijusio verslo darbuotojų sąrašuose. 2015-aisiais buvo „Vičiūnų“ įmonių grupės verslo plėtros direktorius, kilo karjeros laiptais, ėjo įvairias vadovaujančias pozicijas. Praėjusią savaitę Eltos paprašytas atsakyti, kas nulėmė tokius pokyčius jauno politiko ir verslo atstovo gyvenime, T. Bagdonavičius sakė: „Išsiskyrė mūsų keliai, pasukome skirtingomis kryptimis. Dėl ko, – nenoriu aiškinti“, – atsakė jis.

Antradienį minėtus tarybos narius pakeitė kiti. Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų frakciją papildė J.Banys, o vietą tarp „Vieningo Kauno“užėmė I.Juodeškienė.

Prieš kelis mėnesius iš tarybos ir „Vieningo Kauno“ pasitraukusį Povilą Mačiulį pakeitė Ingrida Visockienė, o į vicemero postą tąkart atsisėdo Andrius Palionis.

Primename, kad mero komandos pastaruoju metu pasitraukė ne tik P.Mačiulis ir T.Bagdonavičius, bet ir savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Petrauskas.

Nauji savivaldybės tarybos rinkimai vyks kitų metų kovo 3 dieną.

GALERIJA

  • Kadencijos pabaigoje – du nauji Kauno tarybos nariai
  • Kadencijos pabaigoje – du nauji Kauno tarybos nariai
  • Kadencijos pabaigoje – du nauji Kauno tarybos nariai
  • Kadencijos pabaigoje – du nauji Kauno tarybos nariai
  • Kadencijos pabaigoje – du nauji Kauno tarybos nariai
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

nujaučianti

koks skirtumas-vis tiek opozicija po šluota ?

cioce

tai va kodel Inga Juodeškienė taip dziaugesi pabrangusiu viesuoju transportu

SUSIJUSIOS NAUJIENOS