„Kaivana“ – moderni gyvūnų gydymo oazė | kl.lt

"KAIVANA" – MODERNI GYVŪNŲ GYDYMO OAZĖ

Aleksote į naują vietą ir pastatą persikrausčiusi veterinarijos klinika "Kaivana" siekia tapti viena moderniausių veterinarijos klinikų Kaune. Be to, klinikoje veikia ir veterinarijos vaistinė bei gyvūnų reikmenų parduotuvė, o veterinarijos specialistą galima iškviesti bet kuriuo paros metu.

Vertina pokyčius

Kaip sakė klinikos vadovas Algirdas Gelžinis, projektuojant šį pastatą, buvo atsižvelgta į visus tokioms gyvūnų priežiūros įstaigoms keliamus reikalavimus, klinika aprūpinta modernia medicinine įranga, čia dirba nuolat siekiantys tobulėti jauni ir nemažą patirtį turintys veterinarijos specialistai. Todėl nenuostabu, kad šioje klinikoje visuomet gausu sunegalavusių keturkojų ir juos atvežusių ar atnešusių šeimininkų.

"Manau, kad Kaune yra gal tik kelios tokios modernios klinikos, kur gyvūnui atliekami visi reikiami tyrimai, operuojama, daromos rentgeno nuotraukos. Be to, čia galima ir vaistų, ir maisto, ir įvairių reikmenų šuniui ar katei nusipirkti. Maloniai nuteikia  gydyklos personalo profesionalumas ir jautrus elgesys su sergančiu keturkoju", – sakė Aleksoto mikrorajono gyventoja Viktorija S., atvedusi į kliniką sunegalavusią kalytę.

Moderni įranga

Klinikos ir vaistinės vadovas veterinarijos gydytojas Karolis Vainalavičius teigė esąs patenkintas dideliais pokyčiais "Kaivanoje". "Dabar galime pasiūlyti mūsų lankytojams daugiau paslaugų, nes gydykloje veikia moderni laboratorija, kurioje atliekami įvairūs tyrimai, įsigijome skaitmeninę rentgeno įrangą, ir nebereikia gyvūnų šeimininkams vežti savo augintinių į kitas klinikas dėl rentgeno nuotraukos. Be to, skaitmeninės rentgeno nuotraukos, kurią galima siųsti dėl konsultacijos į kitą kliniką, raiška yra labai gera", – džiaugėsi gydytojas.

Pasak pašnekovo, klinikoje jau įdiegta ir daugiau naujovių. Štai, pavyzdžiui, modernus endoskopas, kuriuo galima matyti virškinimo organus, ryklę, stemplę, nosies ertmę iš vidaus, tuoj pat ištraukti pastebėtą įstrigusį svetimkūnį, paimti iš įtartino darinio mėginį citologiniam tyrimui ir pan. "Kaivanoje" jau veikia doplerinis echoskopas, kuriuo specialistai apžiūri įvairius vidaus organus, kraujotakos sistemą, įvertina jų būklę. Lankantis klinikoje, buvo galima žvilgtelėti ir į sterilumu kvepiančią operacinę, aprūpintą visomis paciento būklės stebėjimo ir perspėjimo sistemomis. Šalia jos įrengta pacientų pooperacinio stebėjimo patalpa bei veikia stacionaras, turintis dešimt vietų nuolatinės priežiūros reikalingiems šunims ir katėms ar kitiems smulkiems gyvūnams.

Per mėnesį – 220 t prekių gyvūnams

Sunegalavusio gyvūnėlio šeimininkai klinikos vaistinėje gali įsigyti gydytojų paskirtų vaistų. Be to, klinikoje veikia ir kokybiško maisto, jo papildų bei reikmenų šunims ir katėms parduotuvė. "Kaivana" jau 15 metų platina Lietuvoje ir Baltijos šalyse gyvūnams skirtus produktus, kuriuos importuoja tiesiai iš geriausių gamintojų visame pasaulyje: Naujosios Zelandijos, Indijos, Kinijos, Kanados, JAV ir Europos. Per mėnesį iš "Kaivanos" sandėlių yra išvežama apie 220 t gyvūnams skirtų prekių: pašarų, kačių kraiko, priežiūros prekių ir kt. Tačiau tik visas kompleksas kokybiškų paslaugų užtikrina esamų bei naujų klientų pasitikėjimą "Kaivana".

Pasak klinikos vadovo K.Vainalavičiaus, čia visada laukiami ir seni klientai, ir ką tik įsigijusieji keturkojus draugus – "Kaivanos" veterinarijos gydytojai ne tik patars, kaip teisingai juos auginti ir nedaryti klaidų, bet ir padovanos pirmo vizito proga pašarų mėginukų ir skanėstų. Tad drąsiai ženkite su savo keturkoju augintiniu pro visada jūsų laukiančios ir geranoriškos "Kaivanos" duris.


Verta žinoti

* "Kaivana" įsikūrusi Veiverių g. 71, tel. 337 023; klinikos filialas – Baltų pr. 41C, tel. 233 223, e. paštas gydykla@kaivana.lt. Abiejose klinikose veikia vaistinės.

* Didmeninės prekybos padalinys įsikūręs Ateities pl. 65B, tel. 473 225, mob. tel. 8 652 65 694, faksas 337 022, e. paštas info@kaivana.lt.

* Budintį veterinarijos gydytoją galima kviesti bet kuriuo paros metu (ir švenčių dienomis) mob. tel. 8 648 53 555.

* "Kaivanos" (Veiverių g. 71) klinikoje dirba 10 veterinarijos gydytojų, viena veterinarijos gydytoja laborantė, trys veterinarijos gydytojų padėjėjai.

GALERIJA

  • „Kaivana“ – moderni gyvūnų gydymo oazė
  • „Kaivana“ – moderni gyvūnų gydymo oazė
  • „Kaivana“ – moderni gyvūnų gydymo oazė
  • „Kaivana“ – moderni gyvūnų gydymo oazė
Elijaus Kniežausko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Kristina

Puikus veterinarai, puiki prieziura, tikrai nebijo sunu kaip cia kazkas minejo, ne tik gerai atlieka savo darba, bet ir moka bendrauti su gyvunu, visuomet lankausi ir dar niekada nera nuvyle! :)

O man "patiko" autoriaus "nepatiko" -komentaras :) >Pamanyk šuneliui nagą įkirpo ,na griūk negyvas ,tai pati tamsta niekada sau įsikirpus gyvenime nebuvote ??? A ,tiesa pati nemokate :) iš pradžių mama kirpo po to jau pedikiūras-manikiūras :) : :) :) Šiaip tai normalus šuns šeimininkas pats šuniui nagus kerpa, nes 1. tai šuniui nėra streso 2. tai papildomas bendravimas kaip ir bet kokia kita grožio procedūra. ,o žirkles galite įsigyti toje pačioje Kaivanoje ,ar bet kurioje vetvaistinėje.

Buves

Nebloga reklama... Buvau ne 1 ir ne 2 karus, kokybe vidutiniska, bendravimas puikus, kainos vos aukstesnes nei vidurkis... Pagal kaina ir produktas trumpai. Sekmes jiems vien uz tai, kad stengiasi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS