Kalniečiuose tuoj pakvips nauju asfaltu: dvi šalia esančios gatvės virto statybų aikštele | kl.lt

KALNIEČIUOSE TUOJ PAKVIPS NAUJU ASFALTU: DVI ŠALIA ESANČIOS GATVĖS VIRTO STATYBŲ AIKŠTELE

  • 23

Gatvių remontas Kaune apima įvairius rajonus. Vairuotojų kantrybės reikalaus ir dvi Kalniečių rajone esančios gatvės. Tiek į P.Lukšio, tiek į S.Žukausko gatves jau atkeliavo kelininkai, pradėjo remonto darbus, tad eismas šioje vietoje tapo sudėtingesnis.

„Šią savaitę Kalniečių mikrorajone prasidėjo S.Žukausko ir P.Lukšio gatvių atnaujinimas“, – skelbia miesto savivaldybė.

Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis portalui kauno.diena.lt nurodė, kad minėtose gatvėse bus atnaujinta važiuojamoji kelio danga, sutvarkyti šaligatviai, bus įrengti nauji dviračių takai.

„Pačioje P. Lukšio g., ties Pakraščio g. ir Čečėnijos Nepriklausomybės aikšte, numatytos dvi šviesoforu reguliuojamos perėjos su mygtuko paspaudimu. Pokyčių sulauks ir P. Lukšio g. sankirtos su Ukmergės bei S. Žukausko gatvėmis – čia sudarysime kur kas saugesnes ir patogesnes sąlygas visiems eismo dalyviams“, – apie pokyčius kalbėjo A.Pakalniškis.

Kauno m. savivaldybės nuotr.

Atlikti pagrindinius darbus miestas planuoja dar šiais metais.

Vairuotojų prašome stebėti ženklus.

Visgi, kol vyksta pagrindiniai darbai, vairuotojams tek laikinai laviruoti it slalomo trasoje. Jau dabar vietomis galima važiuoti tik viena eismo juosta, o kitoje gatvės pusėje nuimta asfalto danga, žiūrima, ar nereikia tvarkyti komunikacijų ir bus ruošiama tiesti naują dangą.

„Kol kelininkai vykdys darbus, kai kuriose vietose eismas bus laikinai ribojamas. Vairuotojų prašome stebėti ženklus“, – pažymėjo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas.

Plačiau apie kitas tvarkomas gatves galite paskaityti šiame straipsnyje.

GALERIJA

  • Kalniečiuose tuoj pakvips nauju asfaltu: dvi šalia esančios gatvės virto statybų aikštele
  • Kalniečiuose tuoj pakvips nauju asfaltu: dvi šalia esančios gatvės virto statybų aikštele
  • Kalniečiuose tuoj pakvips nauju asfaltu: dvi šalia esančios gatvės virto statybų aikštele
Kauno m. savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Klausimas

Kada pagaliau sutvarkys Romainių gatvę???Visas dėmesys tik miesto centrui!Gal Romainiuose ne žmonės gyvena? Gatvė tik palopoma, nėra nors siauro šaligatvio pėstiesiems (ypač vaikams, vykstantiems į ar iš mokyklų). O autobusų stotelės,- pasijuokimas iš žmonių: nei suoliukų, nei stogelio... Šitiek metų tik pažadai!!!Beje, tegu valdininkai pabando važiuoti Lubinų gatve. Gal ,,atsibus" po TOKIOS kelionės?!

bla bla bla

kiek pirmo būtinumo darbų reikia atlikti. Skalbėjai.

:)))

beretnykam ir vel negerai...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS