Kam trukdo apžvalgos ratas? Viduryje seanso piktybiškai atjungta elektra, žmonės pakibo tamsoje | kl.lt

KAM TRUKDO APŽVALGOS RATAS? VIDURYJE SEANSO PIKTYBIŠKAI ATJUNGTA ELEKTRA, ŽMONĖS PAKIBO TAMSOJE

Naujasis apžvalgos ratas daug kam kėlė susižavėjimą ar bent smalsumą. Jokių neigiamų emocijų. Bet panašu, kad kažkam tokia pramoga, švelniai tariant, ne prie širdies ir norima, kad jos neliktų. 

Jau rašėme, kad apžvalgos ratas šią savaitę galimai patraukė metalo vagių dėmesį, nes pastebėtas atsuktas varžtas, laikantis vieną iš apsauginių tvorelių. Taip pat buvo pradėta skleisti melagiena, neva šeštadienį iš atrakciono iškrito ir susižalojo vaikas (apie tokį galimą įvykį nei policija, nei medikai neturi jokių žinių, neapsireiškė ir galimi nukentėję asmenys).

Ratas ilgai ramybėje ir vėl nebuvo paliktas. Pramogos teikėjai penktadienį kreipėsi į portalą kauno.diena.lt su žinia, kad vakar vakare nutiko incidentas, vieniems besisupusiems žmonėms paaštrinęs, kitiems, tikėtina, gerokai apkartinęs vakarą.

Anot šį atrakcioną valdančios MB „Atrakcionai“ direktoriaus Gintaro Lisinsko, kažkoks išmanantis ir turintis reikiamus įrankius asmuo ar asmenys trumpam išjungė elektrą. Turėjo būti tikrai nejauku: užgeso apšvietimas, dingo muzika, ratas nustojo suktis. Laimei, darbuotojai greitai sureagavo, rado priežastį ir, kaip skaičiuoja pramogos teikėjai, po penkių minučių vėl viskas veikė.

 

Apžvalgos ratas ant Milikonių kalno

Justinos Lasauskaitės nuotr.

„Vakar,  apie 21 val.,  besisukant ratui kažkas atidarė elektros skydinę ir išjungė automatuką, nors tai padaryti nėra paprasta“, – pasakojo G. Lisinskas. Tokiam veiksmui reikėjo turėti specialų raktą ir žinoti, kur yra skydinė. O ji – atokiau nuo atrakciono, ant stulpo tarp gyvenamųjų namų. 

Į policiją dėl įvykio kol kas nesikreipta. Ant skydinės, kuri priklauso ESO, dabar jau pakabinta spyna. 

„Atjungta buvo tikrai ne netyčia. Tai buvo padaryta piktybiškai. Tik neįsivaizduoju, kas ir kokiu tikslu“, – kalbėjo verslininkas. Vietiniai gyventojai, anot jo, jokių priekaištų dėl šios pramogos neturi, su jais buvo aptarti įvairūs aspektai, viskas suderinta. Verslininkas sakė neturįs nei konkurentų, nei priešų. „Gal kažkas sugalvojo taip nevykusiai pajuokauti, gal tiesiog iš pavydo“, – spėjo vyras. 

Jeigu matėte šį incidentą ar buvote jo dalimi, pasidalykite turima informacija, įspūdžiais su portalu kauno.diena.lt parašydami portalas@kaunodiena.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Buvo kavine,kuria nugriove

O dabar apzvalgos ratas. Vadovas moka atjungti elektra, tuo isitikino jo buto nuomininkai.

Kauniečiams

Nepavydėkit,netrukdykit džiaugtis tam,kas to nori.Niekas niurzgaliams niekada netiks.nepastatė blogai,pastatė dar blogiau......džiaukitės pavasario žiedais tiesiog.

Anonimas

Tas Milikonių kalnas primena prieš daugelį metų nutikusį įvykį,kai žiemą su rogutėmis broliukas ir mąža sesutė pramogavo,o banditas paauglys nužudė mergaitę.Tokioje vietoje pastatyti statiniai džiaugsmo neatneš...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS