Karaliaus Mindaugo prospekto laukia kapitalinis remontas | kl.lt

KARALIAUS MINDAUGO PROSPEKTO LAUKIA KAPITALINIS REMONTAS

  • 16

Nieko nėra amžino. Kam nors pataisyti, suremontuoti reikia laiko ir pinigų. Tačiau kaip reaguoti, kai praeina dveji metai, o netvarkingas šaligatvis vis toks pats išgriuvęs. Tokios akis badančios situacijos liudininkas kaunietis politologas Bernaras Ivanovas socialiniame tinkle į tai sureagavo su humoru.

„Šaligatvis Kauno centre, Karaliaus Mindaugo prospekte. Tiesiog va taip. Jau porą metų. Šiandien eidamas pagalvojau, gal čia nuolydis neįgaliesiems?“ – po nuotrauka su nuirusiu šaligatviu rašė kaunietis.

Pasidomėjome, kada planuojama tvarkyti Karaliaus Mindaugo prospekto šaligatvius. Galbūt tai bus daroma po to, kai iš šio prospekto į Nemuno salą bus nutiestas pėsčiųjų tiltas ir dar vienas tiltas iš salos į Aleksotą?

Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis portalui kauno.diena.lt teigė, kad planuojama darbų dar iki tiltų statybų.

B. Ivanovo asmeninio archyvo nuotr.

„Karaliaus Mindaugo prospekto šaligatvio prasčiausios būklės vietos bus tvarkomos, tačiau kapitalinis remontas numatytas po statybų Nemuno saloje. Leidimas tiltui į „Mokslo salą“ yra ir jau rengiama viešųjų pirkimų medžiagą, tai reiškia rengiamasi skelbti darbų rangos konkursą“, – dėstė A. Pakalniškis.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Vytas

Statykit požemines perėjas prie are nos tiiltų baigsis bardakas 200 kartų per metus vyksta renginiai-paralyžuojamas eismas

Atsiprasau

O kada bus sutvarkyta Griunvaldo gatves saligatviai? Praeina daugybe zmoniu. Vaiku, jaunimo, ir vyresnio amziaus bei pensininku. Saligatvis baisus! O mes didziuojames musiu kurio pavadinima turi si gatvele. Bet sutvarkyti neiseina... Net siuksliu dezes ten nerasi...

Žilvinas Ručys

O plytelės bus išvoktos kaip iš kitų vietų ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS