Kaunas ruošiasi Naujųjų sutikimui: ką svarbu žinoti, jei švęsti žadate Rotušėje? | kl.lt

KAUNAS RUOŠIASI NAUJŲJŲ SUTIKIMUI: KĄ SVARBU ŽINOTI, JEI ŠVĘSTI ŽADATE ROTUŠĖJE?

  • 5

Sutinkant Naujuosius metus Kauno rotušės aikštėse bus apribotas eismas, čia budės gausesnės policijos pajėgos.

Pareigūnai ragina gyventojus naudotis visuomeniniu transportu, o nuosavus automobilius palikti nuošaliau, atsakingai elgtis su fejerverkais ir rūpintis savo saugumu.

Daugybė žmonių kaip ir kiekvienais metais sutikti Naujuosius metus planuoja Rotušės aikštėje. Čia vyks elektroninės muzikos fiesta ir lazerių šou.

„Bus organizuojama elektroninės muzikos fiesta, renginio metu bus specialieji efektai, lazerių šou ir labai nedidelė dalis – fejerverkų“, – BNS sakė Kauno miesto savivaldybės Kultūros skyriaus vadovės pareigas einanti Nomeda Prevelienė.

Prie Rotušės aikštės bus atskirta teritorija, kurioje gyventojai galės leisti savo atsineštą pirotechniką.

Bus organizuojama elektroninės muzikos fiesta, renginio metu bus specialieji efektai, lazerių šou ir labai nedidelė dalis – fejerverkų.

„Gyventojus kviečiame automobilius statyti šiek tiek toliau nuo senamiesčio arba atvykti visuomeniniu transportu. Po renginio jis veš į kiekvieną miesto mikrorajoną. Žmones kviečiame būti atsakingu už save, už aplinkinius, fejerverkus leisti tik tam nustatytose vietose“, – sakė Kultūros skyriaus vadovė.

Ji teigė, jog per naujuosius metus mieste viešasis transportas bus mokamas.

Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė BNS teigė, kad naujametę naktį numatytos papildomos pareigūnų pajėgos ne tik patruliuoti mieste, tačiau įvairiose masinių renginių, susibūrimų vietose – Rotušės aikštėje, Žalgirio arenoje.

Anot jos, eismo ribojimai numatyti Rotušės aikštėje ir aplinkinėse gatvėse.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

svarbiausia

pabūti tyloje ir nedalyvauti šėtonijos šėlsme.

Anonimas

Pasiimkite binto , jodo ir įklotų .

tam Nu,

o, pats nori, kad tau grotu, GEGUŽIO ŽIEDAI?...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS