Kaunas sveikina Vilnių su gimtadieniu: siunčia šiltus linkėjimus ir turi didelį prašymą | kl.lt

KAUNAS SVEIKINA VILNIŲ SU GIMTADIENIU: SIUNČIA ŠILTUS LINKĖJIMUS IR TURI DIDELĮ PRAŠYMĄ

  • 0

Sausio 25-ąją Vilnius švenčia 698-ąjį gimtadienį, todėl Kaunas vėl nepamiršo perduoti šventinių sveikinimų. Keletą metų Kaunas vis kviesdavo vilniečius atvykti vakarienės pas mūsų gyventojus, taip pat apsilankyti ekskursijose ar kitaip papramogauti. Kadangi šiemet karantinas dar nesibaigė, siunčiami virtualūs sveikinimai.

Kitoks sveikinimas

Šiemet dėl karantino ribojimų negalima mirguoti tarp savivaldybių, tačiau tai nereiškia, kad nereikia parodyti dėmesio, kai sostinė švenčia gimtadienį. Nuo pat ryto į Vilniaus pusę iš Kauno skrieja šilti sveikinimai.

„Su 698-uoju, Brol! Nuotoliniai sveikinimai ir geriausi linkėjimai, – taip sveikinimą pradėjo Kauno miesto savivaldybė. – Šiemet mus skiria 100 kilometrų, negalime aplankyti su dovanomis ar pakviesti į svečius gimtadienio vakarienei, esame priversti švęsti atskirai“.

Kauno atstovai viliasi, kad pavyks greitu metu susitikti ir atšvęsti Vilniaus tortadienį. „Ta proga šiandien turiu didelį norą ir vienintelį tostą: už kuo greitesnį mūsų susitikimą! Bus gera proga pajudėti ir apie daug ką pakalbėti. Nekantriai laukiu! Nuoširdžiai, Kaunas“, – skelbiama miesto savivaldybės feisbuko puslapyje.

Didelis prašymas

Įraše Kauno miesto savivaldybė kreipėsi ir į visus kauniečius, kurie išsibarstę po visą Lietuvą ir pasaulį bei paprašė vieno, bet labai svarbaus dalyko.

„Turiu didelį prašymą visiems: kad ir kuriame pasaulio krašte būtumėte, čia ir dabar paskambinkite ar parašykite savo artimiesiems, draugams, kolegoms ir tiesiog pažįstamiems, gyvenantiems Vilniuje. Apdovanokite juos savo dėmesiu ir nusiųskite tvirtą pažadą susitikti gyvai, vos tik situacija pašvelnės bei karantino sąlygos leis“, – prisiminti ir parodyti dėmesį vilniečiams paragino Kauno savivaldybė.

Ta proga šiandien turiu didelį norą ir vienintelį tostą: už kuo greitesnį mūsų susitikimą!

Kauniečių bučiniai

Vos tik paskelbus sveikinimą Vilniui, žmonės ėmė sparčiai dalytis įrašu bei jį komentuoti, pridėti savų linkėjimų ir virtualių bučinių.

Internautai siuntė kaunietiškus linkėjimus Vilniuje gyventiems draugams. Taip pat žymėjo vilniečius ir sveikino su miesto švente bei tikino, kad po pandemijos, tikrai susitiks keliai ir bus suvalgytas gimtadienio tortas.

Į Kauno sveikinimą sureagavo ir Vilniaus miesto savivaldybė. Jos atstovai į sveikinimą pažvelgė su humoru ir po įrašu įkėlė judantį paveiksliuką, kuriame pavaizduotos dvi draugės, keliančios milžiniškas vyno taures.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS