Kaune – dar patogiau atsikratyti atliekų ir statybinio laužo | kl.lt

KAUNE – DAR PATOGIAU ATSIKRATYTI ATLIEKŲ IR STATYBINIO LAUŽO

  • 11

UAB „Kauno švaros“ ženklu papuoštus automobilius ir darbuotojus dažnai matome viešose miesto erdvėse, šluojančius, laistančius gatves bei šaligatvius, pjaunančius žolę ar išvežančius atliekas. Tačiau įmonė teikia daugiau naudingų paslaugų besitvarkantiems daugiabučių ir privačių valdų gyventojams: atliekų surinkimo iš namų ir statybinio laužo išvežimo paslaugas.

Atliekų surinkimas iš namų

Jei namuose ar biure panorote permainų, geriausias sprendimas yra įsigyti naujų baldų. Tačiau tokiu atveju susidursite su problema – teks svarstyti, kur dėti senus, jau nebereikalingus baldus.

Senų, nereikalingų baldų išvežimas nemokamai Kaune – mitas, o ne reali paslauga, kadangi senų baldų išvežimas ir utilizavimas Kaune – yra labai daug laiko, jėgų bei kruopštumo reikalaujantis procesas.

„Kauno švara“ visai nesenai pristatė naują paslaugą – atliekų išvežimas iš fizinių ir juridinių asmenų, kurios metu iš gyventojų išveža buitinę techniką ir baldus.

Jeigu dėl vienokių ar kitokių priežasčių gyventojai nepajėgia savomis jėgomis išsivežti nereikalingų atliekų, užsisakius šią paslaugą – „Kauno švara“ darbininkai išneš nereikalingas atliekas iš Jūsų namų, arba surinks jas iš šiukšliavežei privažiuoti patogiausios vietos.

Platesnė informacija ir atliekų vežimo įkainiai – (8-37) 31 41 91.

Statybinis laužas nevarys į neviltį

Kiekvienas remontas, rekonstrukcija, jau nekalbant apie naujas statybas neišvengiamai susiję su atliekų išvežimo problema. O atliekų išvežimas Kaune – būtinybė, su kuria susiduria visi gyventojai. Netgi nedidelio Jūsų buto remonto atliekos gali pilnai užkrauti esantį prie namų ir visiškai tam nepritaikytą buitinių atliekų konteinerį.

Betonas, plytos, izoliacinės medžiagos, mišrios statybinės ir griovimo atliekos (ne daugiau kaip 200 kg vienam asmeniui) ir iki 10 lapų arba ne daugiau kaip 100 kg asbesto vienam žmogui iš gyventojų nemokamai priimamos joms skirtose surinkimo aikštelėse Ašigalio g. 20A ir Julijanavos g. 1A bei Kauno regiono atliekų centro aikštelėse. Ten taip pat reikia vežti naudotą buitinę techniką, senus baldus, dviračius, pavojingas aplinkai atliekas.

Tačiau tai ne visada patogu arba netgi nėra galimybių padaryti be specialaus transporto. Čia gelbsti specialiai tam skirta "Kauno švaros" paslauga. Įmonės darbuotojai nemokamai atveža konteinerį, į kurį metamos atliekos. Mokestis imamas tik už išvežimą. Užsakymo kaina derinama individualiai.

Prašymą dėl paslaugos užsakymo galima pateikti Jums patogiu būdu: elektroniniu paštu statybinis@svara.lt, telefonu 8 601 14821 arba atvykti pas mus į Klientų aptarnavimo skyrių, Statybininkų g. 3.

Daugiau informacijos rasite čia.

GALERIJA

  • Kaune – dar patogiau atsikratyti atliekų ir statybinio laužo
"Kauno švaros" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

nejuokinkit

pilna skelbimų-išsinuomoji konteinerį, sutari kada atvažiuos paimt ir tiek bėdų.

Turbūt geriau būtų

porąkart per mėnesį leisti gyventojam sumešti savo sofas ir kriaukles su unitazais prie konteinerių, o po to surinkti, garantuoju, kad valytųsi iš pradžių aktyviai, o paskum mažėtų tokiu šiukšlių. Juk vis tiek mokam, vis tiek kainos už paslaugą kyla, o kokybės joje, deja, tokios, kokios mums reikia dar nėra. Mažesniuose miestuose tokia praktika, kiek girdėjau iš giminių, yra, sakė būdavo užversta, o paskui žmonės išsivalė ir dabar jau nebebūna tiek, ir visi,kas negali kažkur vežti patys. labai džiaugiasi, kadangi tikrai patogu.

Ne šančiokas

Kas man rūpi ką anie ten daro su atlieko -ardo vidurius ar kitaip,,atidaviau ir pamiršau,viskas,ačiū,kad priėmė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS