Kaune žaidimų ir treniruoklių aikštelėse – įspėjantys ženklai | kl.lt

KAUNE ŽAIDIMŲ IR TRENIRUOKLIŲ AIKŠTELĖSE – ĮSPĖJANTYS ŽENKLAI

  • 5

Kauno savivaldybės atstovai primena, kad virusas ant įvairių paviršių gali išbūti gyvybingas ganėtinai ilgą laiką, todėl karantino metu linksmybes vaikų žaidimo aikštelėse ar sveikatinimosi pratimus naudojantis viešais treniruokliais teks pamiršti.

„Kad laikytis šių nurodymų visiems būtų paprasčiau, visose tokiose Kauno aikštelėse įrengėme įspėjančius ženklus. Atminkite, nuo mūsų visų atsakingumo priklauso kiek tęsis šie apribojimai. Būkime protingi – likime namie“, – socialiniame tinkle „Facebook“ primena savivaldybės atstovai.

GALERIJA

  • Kaune žaidimų ir treniruoklių aikštelėse – įspėjantys ženklai
Kauno savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Julius

Šiandien Kovo 11-osios gatvėje,parkelyje prieš Girstupį atėjo mamytė su berniuku maždaug 6-7 metų...vaikas išmėgino ką tik norėjo,mamytė visą laiką kalbėjo telefonu...ir visa tai vyko APTVERTOJE STOP JUOSTA AIKŠTELĖJE...nors kabo ir perspėjantis stendas,kad karantino metu negalima naudotis.

xxx

tai ka,vaikai turi dusti uzdaryti kambaryje?kas sugalvojo,kad negalima buti lauke?

Iš Kauno

Pareigūnai ir savanoriai turėtų patruliuoti ir prie mokyklų stadionų, treniruoklių. Net jeigu teritorija ir užrakinta, o ant vartų kabo skelbimai su draudimu naudotis, kai kurie jaunuoliai peršoka tvorą ir žaidžia krepšinį. Tai vyksta vakarais ir savaitgaliais, kai mokykloje nėra nė vieno žmogaus, kuris sudrausmintų. Policija netgi galėtų juos nubausti, ne tik dėl karantino taisyklių pažeidimo, bet ir dėl to, kad jie pažeidė nuosavybės teisę ir perlipo tvorą. Gyventojai turėtų ne piktintis, o kviesti policiją.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS