Kauniečius papiktino pareigūnų vairavimo stilius: jiems KET negalioja? | kl.lt

KAUNIEČIUS PAPIKTINO PAREIGŪNŲ VAIRAVIMO STILIUS: JIEMS KET NEGALIOJA?

  • 11

Socialiniuose tinkluose sklando vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip penktadienio vakarą policijos pareigūnai pažeidžia Kelių eismo taisykles. Vaizdo įrašą užfiksavę kauniečiai tikino, kad pareigūnų automobilis nesustojo prie „Stop“ ženklo. Kiti įžvelgė ir kitų galimų pažeidimų.

„Ponams pareigūnams taisyklės nealioja. Negali taip pareigūnai elgtis ir savęs aukštinti, esą jiems taisyklės negalioja. Policija visus baudžia, jei padaro nusižengimą, o jiems neva galima. Suprasčiau, jei važiuotų į iškvietimą, būtų įjungti švyturėliai, bet dabar prie „Stop“ ženklo jie nesustojo ir tiesiog pravažiavo“, – portalui apie įvykį pranešė Lukas.

Kaunietis nurodė, kad galimas pareigūnų pažeidimas užfiksuotas penktadienį Pramonės prospekte, netoli greito maisto restorano „McDonalds“. Įkėlus vaizdo medžiagą į socialinius tinklus, pasipylė komentarai bei vertinimai, kad pareigūnai visgi turėtų visuomenei rodyti tinkamą pavyzdį.

„Jiems nusišvilpt ant taisyklių. Jie patys sau valdžia, todėl kaip nori, taip važiuoja“, – piktinosi vienas internautas.

„Nieko nebus, nes per mažai nufilmuota, sakys, kad buvo sustoję“, – suabejojo dar vienas komentatorius.

Dar vienas vairuotojas teigė esą pareigūnai į aikštelę įvažiavo nerodydami posūkio, iš jos išvažiavo taip pat be jokio posūkio signalo.

„Panašu į chuliganišką vairavimą“, – pridūrė kitas užvirusios diskusijos dalyvis.

„KET galioja visiems, taip pat – ir pareigūnams. Išimtis būtų, jei yra tarnybinis būtinumas bei pareigūnai įsijungę švyturėlius“ – komentuodamas situaciją nurodė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

 

Gairės: Policijos pareigūnai, kelių eismo taisyklės, pramonės prospektas, vairavimas, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Už Milvydą Juškauską !

Dar vienas akivaizdus įrodymas,kad MENTU GIMĘS-IŠMINTIMI NEPASIŽYMĖSI !!!

Vairuotojas

Visai teisingai!!!!Aiškiai jiems taisyklės negalioja.Dar pridėsiu.Viešąjį transportą patys policijos pareigūnai neišleidžia prioritetine tvarka išvažiuoti iš stotelių.Mauna irgi be jokių švyturėlių,važiuodami įprastine tvarka.Tai ko norėti iš eilinių vairuotojų?Jie iš viso neturi teisės tikrinti KET pažeidėjų.Pačius juos reikia "išrūšiuoti" ir pasiųsti mokytis kelių eismo taisyklių.Ar yra kas juos kontroliuoja?Ar už jų tik dangus?

Dominykas

Ne, negalioja.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS