Kauniečius sužavėjo vėliavomis papuošta Laisvės alėja | kl.lt

KAUNIEČIUS SUŽAVĖJO VĖLIAVOMIS PAPUOŠTA LAISVĖS ALĖJA

  • 18

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai užfiksavo ant Laisvės alėjos apšvietimo stulpų pakabintas trispalves. Miestiečiai tikino, kad gražu būtų, jei per valstybines šventes visas centras būtų papuoštas vėliavomis, tačiau miesto atstovai teigė, kad dar nėra nuspręsta, ar vėliavomis bus puošiama Laisvės alėja, o šis kartas – pabandymas, kaip tai galėtų atrodyti.

„Prie Kauno centrinio pašto pastebėjau pakabintas dvi trispalves. Viena jų ilgesnė, kita – trumpesnė. Abi fantastiškai atrodė. Norėčiau, kad per Kovo 11-osios ir Vasario 16-osios šventes vėliavomis būtų papuoštas visas Kauno centras, tada būtų galima dar labiau didžiuotis plazdenančia mūsų vėliava“, – susižavėjimo neslėpė kaunietė Evita.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, ar tikrai Laisvės alėją ruošiamasi artėjančių nepriklausomybės dienų proga papuošti trispalvėmis. Taip pat pasidomėjome, kur per šias šventes miestas planuoja apšvietimo stulpus papuošti Lietuvos vėliavomis.

„Kauno dienos“ skaitytojo nuotr.

„Tai buvo vienos dienos bandymas. Jas šiandien pakabino, šiandien ir nukabina. Pakabinom pasižiūrėti, kaip atrodo ir koks variantas labiau tinka. Tokias vėliavas turime nuo 2019 metų ir šiais metais puošime tiltus, K. Donelaičio gatvę. Ant tiltų kabiname ilgesnes, K. Donelaičio gatvėje – trumpesnes. Tiesiog pasižiūrėjome, jei puoštume ir kitas erdves, koks variantas būtų tinkamesnis“, – komentavo Kauno miesto savivaldybės Kultūros skyriaus vedėja Nomeda Prevelienė. Ji kol kas dar neatskleidė, ar šiais metais Vasario 16-osios proga Laisvės alėjoje miestiečius pasitiks trispalvių upė.

GALERIJA

  • Kauniečius sužavėjo vėliavomis papuošta Laisvės alėja
  • Kauniečius sužavėjo vėliavomis papuošta Laisvės alėja
  • Kauniečius sužavėjo vėliavomis papuošta Laisvės alėja
  • Kauniečius sužavėjo vėliavomis papuošta Laisvės alėja
  • Kauniečius sužavėjo vėliavomis papuošta Laisvės alėja
"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.
Gairės: Laisvės alėja, vėliavos, trispalvės, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

BBD

Aina nx, pats pasipuošiau, pats pasigyriau, tai ir pasiplokit.. Ar tikrai yra tokių susižavinėjusių?

šiaip tai

vėliavos turi būt kabinamos ar kitaip tvirtinamos taip kaip priklauso jas matyti toje šalyje.Taip iškabintos vėliavos tampa ne Lietuvos vėliava.tad man tokie kabinimai vėliavos ,kurie neatitinka tos šalies sukurtą vėliavą,yra nenormalu.

tokia nuomonė kauniečio

grožis subjektyvus dalykas:kam gražu ,o kam ne visai. Mano nuomone jos pakabintos atvirkščiai (kaip Šustausko laikais kai važiavo į ubagų t.y. elito šokių vakarą Vilniuje)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS