Kauno centrinis paštas iškraustomas į „Akropolį“ | kl.lt

KAUNO CENTRINIS PAŠTAS IŠKRAUSTOMAS Į „AKROPOLĮ“

  • 24

Nors tebevyksta diskusijos dėl Kauno centrinio pašto pastato pardavimo, pastatą valdantis Lietuvos paštas nestabdo su tuo susijusių procesų. Paskelbtas šios kultūros vertybės pardavimo aukcionas, o Kauno centrinis paštas perkeliamas į naująjį Kauno 44-ąjį paštą, įsikūrusį prekybos centre „Akropolis“. 

Pašto paslaugų Laisvės alėjoje nebegausite jau nuo ateinančio antradienio. Pirmadienį šis skyrius dirbs tik iki vidurdienio 12 val. 

„Akropolyje“ paštas įsikurs antrajame aukšte, Karmelitų alėja II–69.

Centrinio pašto rūmai – vienas iš svarbiausių tarpukario laikotarpio Kauno reprezentacinių statinių. Paveldosaugininkai pabrėžia, kad pastato kultūrinei vertei didelės reikšmės turi ir tai, ar yra išlaikoma pradinė pastato paskirtis.

Pašto atstovai buvo raginami, kad pastate, net jeigu jis ir bus parduotas, išliktų bent simboliškai, tačiau realiai veikiantis pašto skyrius. 

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

onute

kur KOMENTARAS

kauniete

kam dedate senus straipsnius durninat žmones menesio senumo

Pilietiškas

Viską išoarduokime Matijošaičiams- nenorėčiau, kad jie tais Lietuvos turtais paspringtų... Bet yra ir patarlė, kurios jau ir neberašysiu.... Turčiams ne iš savo aruodo prisisėmus, lygiai padalina nelabasis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS