„Kauno diena“ ir Dziudo federacija – kartu už aktyvų jaunimą | kl.lt

„KAUNO DIENA“ IR DZIUDO FEDERACIJA – KARTU UŽ AKTYVŲ JAUNIMĄ

  • 13

Vasaros viduryje vykusio Europos jaunių dziudo čempionato pagrindinis informacinis rėmėjas „Kauno diena“ šiandien sulaukė malonios staigmenos.

Birželio 30 – liepos 2 dienomis Kauno „Žalgirio“ arenoje vyko Europos jaunių dziudo čempionatas, kuriame dalyvavo daugiau nei tūkstantis dalyvių iš kone 50 šalių. Tokio aukšto lygio renginys mūsų šalyje vyko pirmą kartą.

„Organizuodami renginį netrukus susidūrėme su informacinės sklaidos aklaviete, kadangi visos komercinės žiniasklaidos priemonės nemokamai bendradarbiauti nepanoro“, – sakė Lietuvos dziudo federacijos prezidentas Vigmantas Sinkevičius, kuris į „Kauno dienos“ redakciją atėjo nešinas įrėminta čempionato akimirka.

Federacijos prezidentas neslėpė, kad su „Kauno dieną“ leidžiančios bendrovės „Diena Media News“ akcininku, valdybos nariu Mindaugu Mickevičiumi apie grandiozinius planus dėl rengiamo čempionato pasikalbėjo visai atsitiktinai.

„Išgirdau tik tai, kad turiu sukonkretinti ir pasakyti, kokios pagalbos tikimės. Pirmą kartą susidūriau su tokiu nuoširdumu ir esu labai dėkingas“, – sakė V. Sinkevičius.

Pasak jo, informacinė sklaida davė itin daug naudos ne tik vykusio Europos jaunių dziudo čempionato metu, bet ir po jo. 

„Jau dabar matome, kad susidomėjimas šia sporto rūšimi išaugo, sulaukėme daugelio naujų narių. Svarbiausia, kad skatiname vaikų užimtumą ir nukreipiame juos teisinga linkme nuo gatvės gyvenimo“, – džiaugsmo neslėpė federacijos prezidentas, „Kauno dienos" redakcijoje ranką spaudęs "Diena Media News“ direktoriui Tadui Širvinskui.

Nuo 2002 metų Lietuvos dziudo federacija organizuoja įvairius tarptautinius turnyrus ir jau 13 metų – Europos jaunimo dziudo taurės varžybas.

Vasaros viduryje vykęs čempionatas į Kauną sukvietė stipriausius dziudo sportininkus (U-18). Jie varžėsi individualiose rungtyse ir komandomis. Tris dienas trukusi dziudo šventė buvo paženklinta ne tik įspūdingomis kovomis, bet ir aukščiausiais įvertinimais organizatoriams.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Sportininkas

Širdis dainuoja :) Kaunas tikrai tvarkosi

Aldas

Gera iniciatyva uzkreciama!

Kai paskaitai...

Pradedu tikėti teisinga žiniasklaida! Visom keturiom už jus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS