„Kauno dienos“ studijoje – M. Špokas: apie galimą Šaro pagalbą D. Maskoliūnui | kl.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – M. ŠPOKAS: APIE GALIMĄ ŠARO PAGALBĄ D. MASKOLIŪNUI

  • 3

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

M. Špokas, kaip ir visi krepšinio mylėtojai, sunkiai rado sau vietą, kuomet lietuviai tik per Manto Kalniečio pirštų galiukus įveikė Danijos rinktinę ir pateko į Europos čempionatą. Lietuvos krepšiniui, kitais metais minėsiančiam 100-o metų jubiliejų, nedalyvavimas Senojo žemyno čempionate būtų sunkiai įsivaizduojama katastrofa. Tačiau jau birželio pabaigoje Kaune vyks atrankos turnyras į Olimpines žaidynes, rudenį prasidės atranka į 2023 m. Pasaulio čempionatą, šiomis dienomis Anykščiuose treniruojasi 3x3 krepšinio atstovai, kurie taip pat dalyvaus atrankoje į olimpiadą, tad temų pokalbiui su Arvydo Sabonio dešiniąja ranka netrūksta.

Be kita ko, M.Špokas papasakojo apie lietuvių kilmės, JAV gimusį 204 cm. ūgio Jhoną Shurną, dabar žaidžiantį Ispanijos „Grand Canaria“ klube. Lietuvos pilietybę turintis J.Shurna pats išreiškė norą atstovauti Lietuvai.

„Kauno dienos“ studijoje taip pat apžvelgsime Igno Brazdeikio situaciją ir gan netikėtą Šarūno Jasikevičiaus galimybę tapti Dariaus Maskoliūno asistentu Lietuvos rinktinėje.

 

 

GALERIJA

  • Mindaugas Špokas
  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Mindaugas Špokas
  • Mindaugas Špokas
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

nežinau, nežinau...

strapaliojosi tokia špakaitė ar špilkaitė, labai reklamavosi, Vilniuje šokinėjo, lakstė po sceną, bet tooookia klaiki nosis - kaip supuvus bulvė, ir apžėlus visa buvo, kaip kokia gauruota padarė, pristigus pinigų hurkvarnai nusipirkti ir nusigenėti šerius iš visur kyšančius; dabar jos nebereklamuoja, nebekiša į eterį, vizualinė tarša buvo labai didelė nuo tos apžėlusios užjuodusios ir galimai labai smirdinčios špakliaitės ar kaip ji ten, nu pamenat - susenus tokia straksėtoja, daug šnekėdavo, girdavosi, lankstydavosi - nebėr dabar, kaip gerai - taip dažnai reikėdavo perjungt kanalą, kai ją rodydavo...tiesiog dvokas nerealiai didelis buvo nuo tokių, smirdėjo visas Vilnius.

abejone

Jaska pades Maskoliunui pamakaluoti,kai bus blogai...abejoju,ar du geriau makaluos,

G

Buvo puikus vaiku plaukimo treneris. Net neabejoju, kad butu paruosias ne viena cempiona. Gaila, kad isejo :(

SUSIJUSIOS NAUJIENOS