„Kauno dienos“ studijoje – P. Kibiša: apie trečią skiepą ir galimybių pasą vaikams | kl.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – P. KIBIŠA: APIE TREČIĄ SKIEPĄ IR GALIMYBIŲ PASĄ VAIKAMS

  • 23

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Kauno miesto poliklinikos direktorius Paulius Kibiša.

Nuo šio trečiadienio paankstinus vakcinaciją trečiąja doze, Kauno vakcinacijos centre per pusę išaugo besiskiepijančių žmonių skaičius. Tačiau P.Kibiša tikina, kad tai problemų nesudaro – tereikia iš anksto užsiregistruoti.

Skiepijami ir neužsiregistravę, tačiau jie turi laukti atskiroje eilėje.

P.Kibiša pasidžiaugė, kad kauniečiai Lietuvoje skiepijasi pareigingiausiai ir tai teikia vilties, kad Kalėdas sutiksime su artimaisiais. Optimizmo suteikia ir po truputį mažėjantys sergančių kovidu skaičiai. Medikas vienareikšmiškai pritaria vaikų skiepijimui ir galimybių pasui, kuris nuo gruodžio 28 d. bus reikalingas visiems, sulaukusiems 12 metų.

Plačiau – pokalbyje su P.Kibiša „Kauno dienos“ studijoje.

 

 

GALERIJA

  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Paulius Kibiša
  • Paulius Kibiša
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Birutė

Anksčiau gaudavom vieną skiepą ir visam laikui,o dabar kas,vis daugiau ir daugiau jo bruka.Taip ir lenda mintis,kad nenumirė nuo vieno skiepo reikia suleisti antrą ir kaput.Čia tik naikinimas žmonių.Gerai pagalvokite prieš eidami skiepytis.O tuo labiau neleisti skiepiti vaikų.Ką daro su žmonija yra pasibaisėtina.

skiatytoja

gydytojo toks darbas, bet gerai butu jei labiau vadovas rupintusi kokia padetis gydant ligonius: eiles, registracija , pats gydymas. Vakar girdejau kaip svajojio sveikatos ministras sujungti visas gydymo istaigas gal net i viena, nes dabar ner kokoybisko gydymo. Pgalvojau , na mat jis tingi pavazineti po rajonus susipzinti su realia padetim, o jei bus tik Vilniuj gales STEBETI. Gali ministras pasielgtu kaip kazkada elges Kedainiu vyr gydytojas. atsisesdavo eilej su pacientais ir gydymas aiskus. beje ir gydytojai net turedavo, jam vadovaujant, atrodyti kaip gydytojai- jokiu dzinsu , moterims juo labiau, tvarkingi svarus chalatai. Tai tinka ne tik ministrui, bet ir visiems vadovams, o tai pasakas sekti daug kas moka

Keista

Vakcinacijos centro vadovė vienu metu dviejuose darbuose
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS