„Kauno dienos“ studijoje – pokalbis su „Kaunas Pride“ eitynių organizatore V. Kolbešnikova | kl.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – POKALBIS SU „KAUNAS PRIDE“ EITYNIŲ ORGANIZATORE V. KOLBEŠNIKOVA

  • 126

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi viena iš „Kaunas Pride“ eitynių organizatorių Viktorija Kolbešnikova.

Šiandien teismas spręs, ar leisti šeštadienį Kaune įvykti pirmosioms LGBTQ+ bendruomenės organizuojamoms eitynėms „Kaunas Pride“.

„Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi viena iš šios akcijos organizatorių V. Kolbešnikova.

Savivaldybės pozicija, prezidento G.Nausėdos nuomonė dėl homoseksualų teisės įsivaikinti vaikus ir LGBTQ+ istorijos dėstymo mokyklose, seksualinių mažumų problemos ir kodėl apskritai reikalingos šios eitynės, kurių vienas iš organizatorių yra Gegužės 1-osios profesinė sąjunga – tai pagrindiniai pokalbio su V.Kolbešnikova akcentai.

 

 

GALERIJA

  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Viktorija Kolbešnikova
  • Viktorija Kolbešnikova
  • Viktorija Kolbešnikova
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (126)

kauniete

TIEM GĖJAM SAKO LABAI TALKINO ŠIMONYTĖ GABRYS IR BLINKEVIČIUTĖ MANO KAIMYNĖ LEZBIJIETĖ PASAKOJO KAD ŠITA VALDŽIA IR YPAČ ŠIMONYTĖ JUOS RĖMĖ PINIGAIS

kgb

ar pasirodis lesbijetes sabatauskaite ir kitos is seimo geda tevui toks mandras buvo ir isaugino lezbijete visiem jiems i siukslyna

Homoseksualų lyderei

Kiekvienas Lietuvos pilietis yra prisiekęs konstitucijai. "Viešai ir iškilmingai prisiekti Lietuvos Respublikai privalo asmuo, kuriam Lietuvos Respublikos pilietybė suteikta supaprastinta tvarka, natūralizacijos tvarka, išimties tvarka; grąžinta arba suteikta Lietuvos Respublikos tarptautinių sutarčių nustatytais pagrindais.Priesaikos tekstas:...2) „Aš, (vardas, pavardė), tapdamas Lietuvos Respublikos piliečiu, be išlygų prisiekiu būti ištikimas Lietuvos Respublikai, laikytis Lietuvos Respublikos Konstitucijos ir įstatymų, ginti Lietuvos valstybės nepriklausomybę, teritorijos vientisumą ir konstitucinę santvarką. Pasižadu gerbti Lietuvos valstybinę kalbą, kultūrą ir papročius, stiprinti Lietuvos demokratijos ir teisinės valstybės pagrindus.“. Taigi, jei per nesusipratimą homoseksualų bendruomenės "lyderiai" yra Lietuvos piliečiai, savo reikalavimus pateikia Seimui kaip REIKALAVIMUS KEISTI KONSTITUCIJĄ. Kitu atveju teks atsakyti už PRIESAIKOS LAUŽYMĄ.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS