„Kauno dienos“ studijoje – policininkas iš pašaukimo D. Mackela | kl.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – POLICININKAS IŠ PAŠAUKIMO D. MACKELA

  • 11

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi garsiausiu ir geriausiu Lietuvos „faru“ tituluojamas Dalius Mackela, puikiai pažįstamas plačiajai visuomenei.

Išgarsėjęs, kuomet perkalbėjo ne vieną iš gyvenimo ketinusį pasitraukti žmogų ar puikia prancūzų kalba pagelbėjo turistams, šiandien D.Mackela dirba policijos mokykloje, profesinės taktikos skyriaus vyriausiuoju instruktoriumi.

Tačiau tai žmogus, kuris nepasikeičia nusivilkęs pareigūno uniformą. Jo kasdienybė – aktyvi visuomeninė veikla ir bendravimas su klystkeliais pasukusiais žmonėmis.

„Kauno dienos“ studijoje D.Mackela prisimins ir savo vingiuotą kelią. Už muštynes su direktoriumi išmestas iš mokyklos, mokėsi profesinėje technikos mokykloje, dar besimokydamas dirbo greitosios medicinos pagalbos stotyje, kur, kaip pats sako, mirčių matė daugiau, nei policijoje. Vėliau studijavo teologiją Vytauto Didžiojo universitete, metus praleido krikščioniškoje tiberiados bendruomenėje Belgijoje, ir tik iš antro karto įstojo į policijos mokyklą, nes psichologas negalėjo patikėti, kad jaunuolis policininko darbą renkasi dėl galimybės padėti žmonėms. Dėl šios nuostatos ir baigęs mokslus ne visų kolegų buvo sutiktas išskėstomis rankomis.

Artimiau susipažinti su šiuo puikiu žmogumi kviečiame „Kauno dienos“ studijoje.

 

 

GALERIJA

  • Dalius Mackela
  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Dalius Mackela
  • Dalius Mackela
Justinos Lasauskaitės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Janina

Tai tiesiog sąžiningas, doras, aukštų aukštų moralės principų žmogus. Kuris save surado itin sunkiai,tačiau surado. Didžiulė pagarba jums. Ačiū, kad esate. Kuo daugiau Lietuvai tokių saunuoliu.

Taip

Taip jis ne mentas, o policininkas vertas pagarbos.

Joo

Kad ir kaip juos begirtum bet mentas visada yra mentas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS