„Kauno dienos“ studijoje – A. Veryga | kl.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – A. VERYGA

  • 31

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga.

„Kauno dienos“ studijoje viešėjęs A. Veryga išsamiai atsakė į klausimus, susijusius su COVID-19, naujais prekybos alkoholiu apribojimais, įsigaliosiančiais nuo lapkričio 1-os dienos, nevengė diskusijos apie marihuaną ir pasidžiaugė premjero Sauliaus Skvernelio dovana, pistoletu „Glock 17“.

Reaguodamas į kritiką dėl griežtos kaukių dėvėjimo tvarkos Lietuvoje, A. Veryga pavadino lietuvius „Baltijos italais“, mėgstančiais laisvę ir dėl to dažnai nepaklūstančiais valdžios rekomendacijoms. Todėl, pasak ministro, mūsų šalyje reikia griežtesnių priemonių nei, tarkime, Latvijoje, kurios gyventojus operacijų vadovas palygino su drausmingais vokiečiais.

Pokalbio metu ministras taip pat supažindins su naujausiomis rekomendacijomis mokykloms, įstaigoms ir įmonėms, atskleis, kokią įtaką mirtingumui nuo kitų ligų turėjo koronavirusas bei pasidalins savo įžvalgomis, kaip įvairūs draudimai pakeitė alkoholio vartojimo tradicijas Lietuvoje.

A. Veryga be kaukės – „Kauno dienos“ studijoje.

 

 

GALERIJA

  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Aurelijus Veryga
  • Aurelijus Veryga
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (31)

Ona

Manau, kad čia labai nepatenkinti tie, kuriems ministras užsuko medikü biznio čiaupus. O Lietuvos piliečiai sako didžiausià AČIŪ mūsü gerb Ministrui!

Buvusi studente

Issilavines . protingas . mandagus ir todel siutina nieko apie nieka nesuprantancius , Sekmes MINISTRUI.

Gyvuliu ukis tarp valstieciu

Susiktas valstietis. Varyru sitas kaimietis atgal i savo kaima!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS