„Kauno dienos“ studijoje – vicemeras A. Palionis: mažiau gatvėms, daugiau žmonėms | kl.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – VICEMERAS A. PALIONIS: MAŽIAU GATVĖMS, DAUGIAU ŽMONĖMS

  • 14

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Kauno vicemeras Andrius Palionis.

„Mažiau gatvėms, daugiau žmonėms“ – tokiu šūkiu pristatomas šių metų Kauno miesto biudžetas.

„Kauno dienos“ studijoje pokalbis su A.Palioniu apie didžiausių miesto projektų tęstinumą, sumažėjusį finansavimą gatvių remontui ir darbo užmokesčio augimą švietimo, kultūros ir socialinio sektoriaus darbuotojams.

Taip pat apie aktualiausius Kauno klausimus – kokie bus tolimesni savivaldybės veiksmai dėl plačiai nuskambėjusios parkingo prie Ąžuolyno istorijos, kodėl vakcinavimo centras perkeltas iš Centrinio pašto į Ledo rūmus, kada prasidės Dainų slėnio rekonstrukcija ir koks likimas laukia planuojamo M.K.Čiurlionio koncertų centro.

 

 

GALERIJA

  • Andrius Palionis
  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Andrius Palionis
  • Andrius Palionis
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Pavejui metomi biudzeto pinigai.

Darbai atliekami labai blogai.Pateiksiu pavyzdi- Remontavo Lubinu gatve -tai dabar visas nuo gatves vanduo bega i kotedzu kiema. Ten auga mazyliai,jiems teks naudotis kiemu,kuriame masinu kuro atliekos suplautos ant kiemo plyteliu. Kam tokie metami pnigai,kai daromas sitoks blogis.Yra keturi ivaziavimai i kiema - per juos visus bega nuo asfalto nuplaunamos masinu ismetimo atliekos.Kaip komisija priima tokius darbus-juk tai baisus brokas.Gatves nuodai gyventoju kieme.

Vacius

Kada? Bus sprendžiamas viešųjų tualetų klausimas Laisvės Alėjoje? Kaip? Jaustis saviškiams ir svečiams, JEIGU, prispirre gamtiniai reikalai, NEJAUGI, turi žmonės ieškoti " brommų" tualetai, privatizuoti už litą. O tvarkos nėra, tai savotiškas miesto įvaizdis. Gerb.Mere labai rimtas klausimas, kuris turi būti RIMTAI sprendžiamas....

?

Prie ko cia kaimas valdo Kauna???,kokios cia nesamones.Dar niekas miesto taip gerai netvarke,kaip dabartine valdzia.As pvz.myliu konservatorius del ju geopolitines ideologines krypties ir nieko daugiau.O V.K.Kaune daro stebuklus ir tai tikra tiesa.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS