Kauno klinikos kreipiasi į geradarius: trūksta visų grupių kraujo | kl.lt

KAUNO KLINIKOS KREIPIASI Į GERADARIUS: TRŪKSTA VISŲ GRUPIŲ KRAUJO

  • 5

Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) Kauno klinikų Kraujo centras informuoja, kad šiuo metu padaugėjo pacientų, kuriems būtinas skubus kraujo perpylimas, ir prašo geros valios žmonių nelikti abejingais bei paaukoti kraujo. Kraujo centre trūksta visų kraujo grupių kraujo.

Duoti kraujo galima pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais nuo 8 iki 18 val., antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 9 iki 19 val. bei šeštadieniais nuo 9 iki 15 val., iš anksto užsiregistravus telefonais: +370 37 32 6856 arba +370 37 32 6500.

Kraujo donorams taip pat suteikiamas nemokamas automobilio parkavimas šalia Kraujo centro (Eivenių g. 2, Kaunas), tačiau atvykstant savo automobiliu, apie tai reikėtų informuoti išankstinės registracijos metu.

Pranešama, kad procedūros metu yra laikomasi visų saugumo reikalavimų: donorai ir personalas dėvi nosį ir veidą dengiančias apsaugines priemones, paviršiai yra kruopščiai dezinfekuojami, taip pat reguliuojami ateinančiųjų duoti kraujo srautai. Atvykę donorai turi dezinfekuoti rankas, laikomasi kitų prevencinių priemonių.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimas

Nuleiskit kraują ministrui Kiaulinui, toks išsipūtęs, ilgam užteks bent vienos grupės...

Žilvinas Ručys

Parašykit vagies ministro verygos, kraujo su virusu.

na

kad tos Klinikos tuščios kam tas kraujas...o be to šiandien Delfyje rašo, kad Klinikos užsidaro...visi gydytojai dirbs privačiose.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS