Kauno pramonininkų asociacija naują sezoną pradėjo pasipildydama naujais nariais | kl.lt

KAUNO PRAMONININKŲ ASOCIACIJA NAUJĄ SEZONĄ PRADĖJO PASIPILDYDAMA NAUJAIS NARIAIS

  • 1

Rugsėjo 11 dieną Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos (KKPDA) nariai, daugiau nei 71 verslo ir mokslo organizacijos vadovai, skubėjo į susitikimą Lietuvos krepšinio namuose Kaune. Tradiciškai susirinkdami po vasaros, asociacijos nariai pradėjo jau 35-ajį – jubiliejinį veiklos sezoną.

Susirinkusius pramonės, verslo, mokslo vadovus sveikino KKPDA prezidentas Marius Horbačauskas bei asociacijos viceprezidentas Eugenijus Valatka. Po sudėtingų, visiems sektoriams dideles įtampas kėlusių metų, pailsėjus vasarą, pramonininkų bendruomenė pradėjo naują sezoną viliantis, kad pagaliau sulauksime atsigavimo, taikos ir sėkmės metų. Susirinkusiems svečiams naujo sezono veiklų planus pristačiusi vykdančioji direktorė Reda Stankevičienė palinkėjo aktyvumo, organizacijos vertybių puoselėjimo ir dėkojo ne tik už narių aktyvų įsitraukimą, bet ir už ambasadorystę.

Pradedant naują veiklų sezoną asociacijos gretas papildė naujas narys – UAB „Adampolis“ įmonė, kurią narystėje atstovaus generalinis direktorius Ričardas Tverijonas. Sveikindamasis su asociacijos bendruomene Ričardas minėjo, jog jam narystėje labai svarbu ne ką gauti, bet prisidėti prie bendrų tikslų įgyvendinimo, kas veda į sėkmingą Kauno regiono augimą.

Tokia vizija vedami dažniausiai jungiasi į narystę ir kiti, jau dalyvaujantys veikloje vadovai, kurių per paskutinį sezoną pasipildė net trylika naujų organizacijų ir įmonių. Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacija didina savo narių ratą tikslingai – kokybiškai ir kryptingai, siekiant rasti geriausias bendradarbiavimo formas su mokslo bei savivaldos atstovais. Nariai vienbalsiai pritaria, kad kraštas klestės ir jame visiems bus gera gyventi tuomet, kai bus sklandi bendra kalba, vieningas darbas ir dėmesys visiems – o tam labai reikia atrasti tinkamus veiklos ir bendrystės būdus ir formas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

JONAS

Smagu kai rimti vyrai veikia ką gero dėl visų! Sėkmės Jums!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS