Kauno rajone startuoja elektroninė registracijos sistema skiepams nuo COVID-19 | kl.lt

KAUNO RAJONE STARTUOJA ELEKTRONINĖ REGISTRACIJOS SISTEMA SKIEPAMS NUO COVID-19

  • 1

Pakaunės gyventojai jau nuo šiandien gali greičiau ir patogiau užsiregistruoti skiepui nuo koronaviruso – jau veikia elektroninė registracijos sistema https://vakcina.myhybridlab.com.

„Skiepui nuo koronaviruso šioje platformoje šią savaitę galės registruotis vyresni nei 55 metų gyventojai bei lėtinėmis ligomis sergantys asmenys“, – patikslino Kauno rajono savivaldybės Gyventojų aptarnavimo ir dokumentų valdymo skyriaus vedėja Raminta Grėbliauskienė.

Primename, kad nuo kito pirmadienio, kiekvieną savaitę į vakcinacijos procesą bus įtraukiama nauja amžiaus grupė:

nuo gegužės 17 d. – 45–54 metų gyventojai;

nuo gegužės 24 d. – 35–44 metų gyventojai;

nuo gegužės 31 d. – 16–34 metų gyventojai.

Svetainėje gyventojai galės užregistruoti save ar savo artimąjį. Platformoje gyventojai matys, kur gali vakcinuotis, kokia vakcina ir kokiu laiku.

Prisijungimas prie sistemos vyksta per elektroninius valdžios vartus. Reikės užpildyti reikiamas formas, nurodyti pasiskiepyti norinčio asmens duomenis bei kontaktinį numerį, pasirinkti vieną iš galimų atvykimo laikų.

Kiekvienas užsiregistravęs pacientas, artėjant vizitui į vakcinavimo centrą, taip pat sulauks priminimo trumpąja SMS žinute su tikslia atvykimo data, laiku bei vieta.

Asmenys iš kitų prioritetinių grupių (švietimo įstaigų darbuotojai, abiturientai, kuriems jau yra 18 metų), kurie dar nėra vakcinuoti, skiepui bus registruojami telefonu 8 609 76 236. Anot vedėjos R. Grėbliauskienės, savivaldybės atsakingas asmuo prisijungs prie sistemos ir juos užregistruos.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

oficiali info

Vokietijos advokato Reinerio Fuellmicho vadovaujama daugiau nei 1000 advokatų ir daugiau nei 10 000 medicinos ekspertų komanda pradėjo teisminius procesus prieš CDC (Ligų kontrolės ir prevencijos organicazija), PSO (Pasaulio sveikatos organizaciją) ir vadinamąją Davoso grupę dėl nusikaltimų žmoniškumui.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS