Kauno rajone vasarą sveikina Raudondvario dvaro fontanas | kl.lt

KAUNO RAJONE VASARĄ SVEIKINA RAUDONDVARIO DVARO FONTANAS

  • 0

Raudondvario dvaras vasaros sezoną pradėjo akį veriančiu gėlių žydėjimu, jau besiskleidžiančiais rožių pumpurais rožyne ir – dėmesio, dar nemačiusieji – žaižaruojančiais purslais trykštančio fontano salvėmis!

Fontanas seniai buvo Raudondvario dvaro direktorės Snieguolės Navickienės planuose ir štai, artėjant tradicinei, šioje vietoje ypač didingai ir išskirtinei Kauno rajono bendruomenės švenčiamai Karaliaus Mindaugo karūnavimo dienai, Raudondvario dvaro fontanas šoka saulėje, kaip magnetas traukdamas visus apsilankančius. Labiausiai, žinoma, vaikus – moksleivių ekskursijų šiomis dienomis, baigiantis mokslo metams, čia daugybė.

Tuos, kurie dar nebuvo, menų inkubatorius kviečia aplankyti įspūdingą parodą „Gamta visų namai”. Daugybė medžioklės trofėjų pasakoja Lietuvoje ir gerokai toliau gyvenančių laukinių gyvūnų istorijas. Dideliame ekrane transliuojami filmai apie gamtą, parke galima apžiūrėti gamtos fotografo Mariaus Čepulio darbų ekspoziciją.

Raudondvario dvare vyksiančios Valstybės dienos šventės organizatoriai jau skelbia, kad liepos 6-ąją, kaip ir kasmet, rengiamas tradicinis Jaunojo talento konkursas. Moksleiviško amžiaus scenos menų atlikėjai labai kviečiami dalyvauti ir jau raginami registruotis. Dalyvių registracijos paraiškas reikia siųsti e. p. raudondvariodvaras@gmail.com iki liepos 1 d. (imtinai). Dalyvio paraiškos forma ir kita informacija dėl dalyvavimo konkurse: rb.gy/42cbq.

Jau paskelbtas kvietimas ir Valstybės dienos šventėje Raudondvario dvare norėsiantiems dalyvauti prekybininkams. Registracija ir informacija jiems: raudondvariodvaras@gmail.com arba tel. +370 640 35 936.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS