Kauno rajono Metų mokytoja tapo čekiškietė | kl.lt

KAUNO RAJONO METŲ MOKYTOJA TAPO ČEKIŠKIETĖ

  • 1

Mokytojų dienos proga ketvirtadienį Raudondvario menų inkubatoriuje vyko iškilmingas minėjimas ir koncertas. Kauno rajono meras Valerijus Makūnas įteikė geriausiems rajono pedagogams padėkas.

„Mokytojo profesija yra išskirtinė, todėl didžiuojuosi, kad esu vienas iš jūsų“, - kalbėjo praeityje daug metų pedagoginiam darbui paaukojęs rajono vadovas. Padėkas už gerą darbą taip pat įteikė Švietimo ir mokslo ministerijos atstovai.

Renginio kulminacija tapo Metų mokytojo paskelbimas. Šį titulą pelnė Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui, matematikė Laimutė Rutkauskienė, gimnazijoje sėkmingai dirbanti jau 30 metų. Ji yra ne tik šauni, moksleivių mylima pedagogė, bet ir Čekiškės bendruomenės pirmininkė.

„Mokytojos iniciatyva apjungiamos miestelio ir gimnazijos bendruomenių pastangos, puošiant ir tvarkant Čekiškę, didinant miestelio patrauklumą - organizuojamos bendros talkos, projektai ir renginiai, skirti visam miesteliui“, – sakė Kauno rajono savivaldybės Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėja Irena Marcinkevičienė.

Meras įteikė L. Rutkauskienei stiklinę skulptūrėlę ir tūkstančio eurų čekį.

„Man tai didžiulė staigmena. Iš tiesų, stengiuosi sąžiningai dirbti savo darbą, taip, kaip ir jūs visi“, - kuklinosi išskirtinį vardą pelniusi mokytoja.

Praėjusių metu laureatas, Akademijos Ugnės Karvelis mokyklos fizinės kultūros mokytojas Paulius Visockas sakė, kad jam negaila perleisti šį titulą. „Svarbu kasdien daryti tai, ką ir anksčiau darei“, - patarė prizą gavusiai L. Rutkauskienei.

GALERIJA

  • Kauno rajono Metų mokytoja tapo čekiškietė
  • Kauno rajono Metų mokytoja tapo čekiškietė
  • Kauno rajono Metų mokytoja tapo čekiškietė
  • Kauno rajono Metų mokytoja tapo čekiškietė
  • Kauno rajono Metų mokytoja tapo čekiškietė
Kauno rajono savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

DJ

Čekiškas alus buvo labai skanus ypač jį geriant vairuojant JAWA arba Čezetą motociklus !.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS