Kauno senamiestyje bus analizuojamas tranzitinis eismas, svarstoma įvesti mokestį | kl.lt

KAUNO SENAMIESTYJE BUS ANALIZUOJAMAS TRANZITINIS EISMAS, SVARSTOMA ĮVESTI MOKESTĮ

  • 19

Kauno senamiestyje, aplink Rotušės aikštę, bus analizuojamas tranzitinis automobilių eismas, įvertinus duomenis, ketinama spręsti dėl mokesčio įvedimo, skelbia LNK žinios.

Kaip teigė Kauno savivaldybės transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Martusevičius, tokių priemonių imamasi siekiant sumažinti taršą šioje vietoje. Anot LNK žinių, bus siekiama labiausiai apmokestinti taršius automobilius.

Prie įvažiavimų ir išvažiavimų į Rotušės aikštę jau įrengtos kameros, informacinės švieslentės – apie 200 tūkst. eurų kainavusi sistema kelis mėnesius fiksuos automobilių numerius. Tai, pasak M. Martusevičiaus, leis identifikuoti jų pagaminimo metus ir įvertinti, kiek automobilių kerta šią Rotušės prieigas tranzitu.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Tiltą į Aleksotą reikia statyti

tie Birštono gatve,ir praknisti tunelį į Jonavos gatvę ties Slabodkės tiltu.Visa kita,ir tas naujas tiltas žemiau santakos-niekai.

Abejoju...

Jei tikrai rupetu senamiestis pastatytu savo mylimus keglius nutraukiant tranzita. Kodel nestato? ...Pinigeliai ....

A.J.

Tuomet kai bus pastatytas tiltas iš Vilijampolės į Aleksotą, štai tuomet ir bus prasmė ir logika apmokęstinti. O dabar tai yra per anksti...tai pasipinigavimas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS