Nuspręsta: Kauno viešajame transporte atsiras renginių bilietas | kl.lt

NUSPRĘSTA: KAUNO VIEŠAJAME TRANSPORTE ATSIRAS RENGINIŲ BILIETAS

  • 18

Kauno miesto taryba antradienį nusprendė įdiegti naujo tipo viešojo transporto bilieto rūšį – renginių bilietą.

Naujas specialus bilietas bus integruotas į Kaune vyksiančio renginio bilietą, skirtą per tris valandas iki renginio pradžios nuvykti į renginį ir per tiek pat laiko po oficialiai nurodytos pabaigos grįžti iš renginio.

Jo kaina bus įskaičiuota į renginio bilieto kainą. Gyventojams viešojo transporto bilietų branginti nenumatoma.

Kaip nurodoma projekte, taip siekiama skatinti miesto gyventojus bei svečius vykstant į renginius bei iš jų grįžtant naudotis viešuoju transportu.

Lapkričio mėnesio Kauno tarybos posėdis (2023)

Regimanto Zakšensko nuotr.

Tai, pasak savivaldybės, spręs automobilių statymo problemas bei, kaip tikimasi, keliavimo įpročius, taip pat prisidės prie Kauno miesto darnaus judumo plano tikslų įgyvendinimo, mažesnių spūsčių ir aplinkai draugiškesnių kelionių po Kauną.

Už tokio bilieto įsigijimą bus atsakingas renginio organizatorius. Numatoma, kad jis arba renginio bilietų platintojai turės sudaryti sutartį su bendrove „Kauno autobusai“ ir įsigyti šios rūšies bilietų.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

R

O kaip kitaip padidinsi bilieto kainą:(( Žlugdomas visuomeninis transportas ir jau daugelį metų...

Mis lituva to kekeivis

Po 19 valandos vaziyoja kaip gudziam kislake i valanda vienas kaip39.35. 23 ir tt

?

Kadangi nieko nemokamo nėra, tai šito viešojo transporto bilieto kaina bus prisumuota prie bilieto kainos ir mokės visi, netgi tie, kurie juo nepasinaudos. Esmė netgi ne viešojo transporto bilieto kainoje (kuri dažniausiai yra nepalyginamai mažesnė už renginio bilieto kainą), bet kodėl aš turiu mokėti už tai, kuo nesinaudoju? Ar tie, kuriems reikia važiuoti viešuoju transportu, nesugebėtų patys atskirai jo nusipirkti? Kas per nesąmonė...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS