Kauno vairuotojų žieminės godos: skundai pagrįsti ar kinkadrebiai patys nepasiruošę? | kl.lt

KAUNO VAIRUOTOJŲ ŽIEMINĖS GODOS: SKUNDAI PAGRĮSTI AR KINKADREBIAI PATYS NEPASIRUOŠĘ?

  • 19

„Kelininkus ir vėl užklupo netikėta žiema... Visiškai nevalyti keliai...“ – ketvirtadienio rytą socialiniuose tinkluose guodėsi kai kurie Kauno vairuotojai.

Į tai sulaukta įvairių reakcijų. „Vakar rašė, kad jie pasiruošė, – kelininkus turėjo omenyje internautė ir sarkastiškai pridūrė. – Tik neaišku, darbams ar tik stebėjimui“.

Nemažai kitų vairuotojų patarė nevyti Dievo į medį.

„Neverkšlenkit jau, nusiteikt reikėjo tam, va kaip aš net nesitikėjau, kad bus kas kitaip. Bijot vairuot, pati važiuokit su viešuoju arba boltu, vis tiek reiks kamščiuose stovėt“, – neėmė kartu verkti vienas komentatorių feisbuko grupėje „Kur stovi policija Kaune“.

„Kai pūga, juk gali valyt, kiek nori, užpusto vėl“, – kelininkų argumentus pakartojo kitas.

Jam ilgesniu monologu antrino dar vienas kaunietis. „Jei proto turėtum, tai suprastum, kad per pūgą jei kelias nuvalomas, už kelių minučių jis vėl toks pats. Reikia įsivertint situaciją prieš važiuojant, o kelininkai tikrai atliks savo darbą. Važinėk su viešuoju, jei nemoki važiuoti“, – tokie moralai skriejo besiskundžiantiems. 

Kai kurie pasisakė itin vaizdingai. „Nejuokink, gerai? Nieks nekaltas, kad dauguma pampersistai kinkadrebiai nesugebat vairuoti normaliomis žiemos sąlygomis“, – buvo tokių, kurie bendrai apžvelgė vairuotojų įgūdžius.

„Geri tie keliai, – nesureikšmino situacijos dar kitas. – Nesuprantu kai kurių žmonių. Planuoti kelionę reikia, ir viskas gerai. Tie, kurie bamba, nelįskit į lauką tada.“

„Iškrito kelios snaigės ir iškart ašarų pakalnės. Galėtų išvis nevalyt kelių, tai gal bent važiuot išmoktų ir baigtųsi ašaros“, – nukirto neištvėręs dar vienas į diskusiją pasijungęs kaunietis.

Portalas jau skelbė, kad kai kur Lietuvoje dangus maišosi su žeme, eismo sąlygos – sudėtingos.

Sinoptikai dėl sudėtingų oro sąlygų ragino ketvirtadienį atidėti nebūtinas keliones.

Ryte sninga visoje Lietuvoje, išskyrus Vilniaus ir Alytaus apskritis, kuriose šiuo metu kritulių nėra.

Oro temperatūra siekia nuo 3 laipsnių šalčio iki 3 laipsnių šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną prognozuojami krituliai, kai kur smarkūs – šlapdriba, lietus. Vietomis lijundra, plikledis, perkūnija. Vėjas pietvakarių, vakarų, pajūryje pereinantis į šiaurės vakarų, 15–20 m/s, vakariniuose rajonuose vietomis 21–26 m/s, pajūryje pirmoje dienos pusėje 28–30 m/s. Aukščiausia oro temperatūra nuo 4 iki 9 laipsnių šilumos.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

:)))

nieko tie kelininkai nedirba o tik taupo lesas ukrainai

kelininkai dirba savo darbą

nereikia po gatves važinėtis su balionais vietoj žieminių padangų ir nebus problemų.

Ot

protigi senus bajerius skleiti:"žiema kelininkam atėjo nelauktai ir kt: O Kauno kelininkai neturi kelių šmtų mašinų, kad pradėjus snigti, per kelias minutes nuvalytų ir pabarstytų visas Kauno gt. Reik turėti galvą ant pečių, padangas tinkamas ir auto Tai nereiks pliurpt nesamonių...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS