Keičiasi miesto gėlynai: netrukus Kaunas sužydės kitomis spalvomis | kl.lt

KEIČIASI MIESTO GĖLYNAI: NETRUKUS KAUNAS SUŽYDĖS KITOMIS SPALVOMIS

  • 4

Dar visai neseniai prie Kauno miesto savivaldybės žmonės darėsi asmenukes ir žavėjosi gražuolėmis tulpėmis bei narcizais. Dabar vaizdas – visai kitoks. Gėlių klombos jau tuščios, bet darbuotojai jas jau gražina nauja gyvybe.

Praeiviai stebėjo, kaip ties savivaldybės pastatu komponuojami nauji augalai. Matyti, kad čia išstyps smilgas primenančios žolės, įsipaišys balti ir rožiniai plukių žiedai, tad gėlių klombos primins pievas.

„Kaip tik mačiau, kad moterys jau sodina naujas gėles. Tulpės buvo labai gražios, bet, žinoma, jos jau nužydėjo. Manau, kad naujas gėlynas taip pat bus labai žavus ir tarp klombų takeliuose pamatysim ne vieną kaunietį, besigrožintį žiedais“, – kalbėjo Marija, pridūrusi, kad ir Muzikinio teatro sodelyje taip pat pluša darbininkai ir gražina gėlynus, tad miestas iš tiesų artimiausiu metu sužydės naujomis, vasara dvelkiančiomis spalvomis.

GALERIJA

  • Keičiasi miesto gėlynai: netrukus Kaunas sužydės kitomis spalvomis
  • Keičiasi miesto gėlynai: netrukus Kaunas sužydės kitomis spalvomis
Skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Žilvinas Ručys

Kur dinges buvai....

Žilvinas Ručys

pamenu tokios trenktos rudaliežuvės šegždienės nesąmones tiek šitoje vietoje su kolobais , tiek apsodinant automobilių kelių žiedus ( svarbu buvo įlįsti į miesto kišenę ) . Tiek pačių kolombų kaina ir jų priežiūros kaina , apgailėtiną kiaunės studiją ir krysą merą su šutve rudaliežuvių iš tarybos pritarusiems tokiam projektui-mėšui-kolomboms , jokio grožio už tokius pinigus nepadariusiems architektų studijos projektui . NAGI AR PAMENAT kolombų KAINĄ ? mėšlo kainą , kiek ten krysą iš miesto piniginės pavogė

Vasara

Kokie gėlynai, kelias nusususias gėleles pasodina, vis tas pačias kapinių gėles sodina ledinukus. lygtai nebėra jokių kitų gėlių. Gal Matijošaičiui jos pačios gražiausios. O parkuose lapų pasodina, lygtai irgi nėra jokių kitų gėlelių. Kur rožės, smilgos, lelijos...ir kitos vasaros gėlės
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS