Kvartalas „Šilojus“ – namai mieste, apsupti gamtos | kl.lt

KVARTALAS „ŠILOJUS“ – NAMAI MIESTE, APSUPTI GAMTOS

  • 19

Išsirinkti būstą – itin atsakingas sprendimas ir dažnai reikalaujantis nemažų kompromisų, bet ne visuomet. Ilgametę patirtį sukaupusi bendrovė „Norvegijos kontaktai“ baigia įgyvendinti projektą, kuriam sunku atsispirti ir tiems, kurie pirmenybę teikia gyvenimo mieste privalumams, ir tiems, kuriems svarbi gamtos apsuptis.

Draustinio kaimynystė

Kviečiame į Šilainius, kur 9-ojo forto gatvėje kuriasi naujas uždaras butų-kotedžų kvartalas „Šilojus“.

Šio kvartalo butai išsiskiria ne tik Veršvos kraštovaizdžio draustinio kaimynyste, bet ir individualaus žaliojo ploto, lauko poilsio erdvės galimybėmis. Kiekvienam butui priklauso vidutiniškai po du arus žemės ploto (nuo vieno aro iki 2,37 aro). Ir visa tai kartu su gyvenimo mieste teikiamais patogumais!

Veršvos kraštovaizdžio draustinis – išskirtinė saugoma teritorija Kauno mieste, ties Veršvos upelio slėniu. Draustinyje, kurio plotas apima 130 ha, saugomi Veršvos upelio hidrografinis ir geomorfologinis kompleksai, natūralūs biotopai urbanizuotoje aplinkoje, taip pat buvusio Linkuvos dvaro sodyba kaip šikšnosparnių žiemavietė.

Naujakuriams imponuoja ir tai, kad netoli „Šilojaus“ – net kelios mokyklos, darželiai, prekybos centrai, Šilainių turgavietė, patogus susisiekimas su kitais Kauno miesto mikrorajonais, netoli išvažiavimas iš Kauno.

„Šis butų-kotedžų kvartalas, skirtas aktyviems, bendruomeniškiems ir kokybę vertinantiems gyventojams“, – teigė „Norvegijos kontaktų“ nekilnojamojo turto pardavimų vadybininkė Lina Maliauskienė.

„Norvegijos kontaktai“ kuria pridėtinės vertės, kokybiškus ir praktiškus objektus Lietuvoje.

Patikimumas ir patirtis

Norime atkreipti dėmesį ir į tai, kad projekto sėkmę užtikrina NT vystytojo patikimumas, o tai sąlygoja ir kokybiškų medžiagų naudojimą, darbų kokybę, namo energetinį efektyvumą, funkcionalų patalpų išplanavimą.

„Norvegijos kontaktai“ turi penkiolikos metų patirtį, už bendrovės patikimumą kalba ne tik „Šilojus“, bet ir daug sėkmingai iki šiol įgyvendintų projektų.

„Norvegijos kontaktai“ kuria pridėtinės vertės, kokybiškus ir praktiškus objektus Lietuvoje. Įmonė pasižymi perspektyvumu, inovatyvumu, atsakingumu ir ilgaamže patirtimi. Turime subūrę suinteresuotą, pareigingą, motyvuotą kolektyvą ir bendradarbiaujame su įvairiausiomis užsienio bei Lietuvos organizacijomis“, – akcentavo L. Maliauskienė.

Sutvarkytas gerbūvis

„Šilojų“ sudaro A+ energinės klasės naudingumo pastatai, kuriuose iš viso – 88 butai. Beje, statybos pradėtos vos prieš metus, tačiau beveik visi jų jau turi savininkus – laisvi liko tik 10 butų.

„Pirkėjai butus naujajame kvartale renkasi su daline arba pilna apdaila, o pirkdami būstą gauna ir visiškai sutvarkytą lauko gerbūvį: aptvertą teritoriją, sutvarkytą apšvietimą, išgrįstus takus bei įvažiavimus, landšafto sprendimus“, – vardijo L. Maliauskienė.

Kvartale įrengtos vietos automobilių stovėjimui. Kiekvienam butui numatyta po dvi-tris vietas. Visi kvartalo pastatai yra sudaryti iš keturių arba dviejų butų. Šiai dienai liko galimybė rinktis antrajame aukšte esančius butus, kurie yra 70 kv. m. Erdvę sudaro trys kambariai.

Modernūs sprendimai

Butų viduje įdiegta taupi ir išmani aeroterminė namų šildymo sistema „Panasonic“.

„Dėl to butai pasižymi ne tik ilgaamžiškumu, ekonomija bei draugiškumu aplinkai, bet ir užtikrinta nepriekaištingą vertę ateityje. Šie ir kiti modernūs kokybiniai sprendimai gyventojams leidžia suderinti komfortą su minimaliomis šildymo sąskaitomis“, – sakė „Norvegijos kontaktų“ atstovė.

Aeroterminė sistema „Panasonic“ yra novatoriškas žemų energijos sąnaudų sprendimas, leidžiantis mėgautis idealia temperatūra ir karštu vandeniu namuose, esant netgi labai žemai lauko temperatūrai.

Taip pat ši įranga yra puikus išsigelbėjimas vasaros metu, nes „Panasonic“ siurblys ima šilumą iš oro. Tai efektyviausias ir pigiausias, modernus patalpų ir vandens šildymo, o prireikus – ir vėsinimo būdas.

„Du kolegos“

„Norvegijos kontaktai“, vos prieš metus pradėję „Šilojaus“ projektą, kuris kaip ir kiti bendrovės projektai sulaukė didžiulio susidomėjimo, – jau vysto ir naują NT projektą Dainavoje „Du kolegos“.

Šis projektas apima dviejų modernių A+ energinės klasės daugiabučių gyvenamųjų namų statybą.

„Du kolegos“ vystomi įsiklausius į šių dienų žmogaus poreikius. Kiekvienas butas turi savo atskirą balkoną-lodžiją, vietą automobilių stovėjimo aikštelėje, o miesto patogumai bus pasiekiami vos per kelias minutes. Patogi lokacija puikiai atitinka aktyvaus miestiečio poreikius.

Daugiau informacijos modernaus, kokybiško būsto ieškantys pirkėjai gali rasti silojus.lt, norvegijoskontaktai.ltdukolegos.lt arba susisiekę el. paštu lina.m@norvegijoskontaktai.lt, tel. nr. +37069920002.

GALERIJA

  • Kvartalas „Šilojus“ – namai mieste, apsupti gamtos
  • Kvartalas „Šilojus“ – namai mieste, apsupti gamtos
  • Kvartalas „Šilojus“ – namai mieste, apsupti gamtos
  • Kvartalas „Šilojus“ – namai mieste, apsupti gamtos
„Norvegijos kontaktų“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (19)

A

Apie du kolegos Gyvenu šalia. Vieta šiek tiek toliau nuo taikos prospekto, tačiau visvien labai triuksminga, puikiai girdisi taikos prospektu važiuojančių mašinų triukšmas nuo kokių 6 ryto, kitapus yra mondelez gamykla, ten naktį įjungia kažkokia įranga, ūžia iki pat ryto, pro pat statomus du kolegas einantis kelias piko metu tampa greitkeliu, nes juo galima aplenkti kamštį taikos prospekte. Namai prie pat stadiono, vasarą dažnai atvažiuoja jaunimas ir rengia bumsu koncertus. Kita problema vagys, tai yra gyvenamojo rajono pakraštys tai lupa nuo automobilių ką tik gali, tad jei jūsų automobilis brangesnis nei 1000 eurų bus bėdos. Dėl kokybės nzn ką galvot, stato Norvegijos kontaktai, bet kiek kalbinau statybininkus, kalba tik rusiškai, tai turbūt susitempe čia Ukrainos ar Baltarusijos darbo biržos klientus svarbu kad pigu, o kaip gausis taip bus gerai. Beje pažiūrėjus į būtų išplanavimą kyla minčių kad projektuoti davė studentams.

to dainaviske

Tai kad ir cia reklamuojami bustai, ir Du broliai taip pat yra tokios pacios chrusciovkes, tik nauju laiku.Neturi dideles isliekamosios vertes. O Dainava nera nei labai geras, nei saugus rajonas, bomzai tik ir sukiojasi aplink tuos daugiabucius, taikydamiesi ismukti pro pravirus vartus.

Dainaviske

Du kolegos salia Kauno kolegijos tikrai geroje lokacijoje... susisiekimas, pardutuves, patogi vieta. Plius parkingas. Neigiamus komentarus raso tie kas neiperka naujo busto o sedi savo susmirdusiose chrusciovkese!!!:)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS