Kviečia į kasmetinį seminarų ciklą aktyviam ir ambicingam jaunimui | kl.lt

KVIEČIA Į KASMETINĮ SEMINARŲ CIKLĄ AKTYVIAM IR AMBICINGAM JAUNIMUI

  • 8

Kovo 13 d. grįžta kviestinių lektorių seminarų ciklas „Veik.Valdyk.Vadovauk.“, skirtas jaunimui ar visiems, norintiems plėsti verslumo žinias.

Kasmet KTU Ekonomikos ir verslo fakulteto studentų atstovybės VFSA renginys pritraukia vis daugiau verslo tematika besidominčių žmonių.

„Veik.Valdyk.Vadovauk.“ tai vieta, kur savo srities specialistai dalinasi šių dienų aktualijomis inovacijų, verslo, technologijų tematika, sėkmės istorijomis. Pranešimus ar diskusijas šįkart klausytojai išgirs ne sau įprastu būdu Kauno Santakos slėnio auditorijoje, o būdami prie kompiuterių ekranų.

Būtent karantino laikotarpis leido renginiui tapti dar labiau prieinamam ir mobilesniam, o tiesioginę transliaciją bus galima stebėti net trijose skirtingose platformose: socialiniame tinkle „Facebook“ esančioje „Veik.Valdyk.Vadovauk.“ paskyroje bei „Youtube“ kanale, taip pat portale kauno.diena.lt. Tad šįkart viskas bus pasiekiama vieno mygtuko paspaudimu ir kaip teigia renginio organizatoriai – „būsime pasirengę nutiesti nuotolinį tiltą tarp jūsų ir pranešėjų tam, kad kiekvienam įžiebtume verslo sėkmės kibirkštėlę“.

KTU nuotr.

Šiais metais kviestiniai lektoriai dalinsis mintimis apie karjerą dar mokyklos suole, paslaptimi, kaip dirbti tai, ką nori. Kokia perspektyva inovacijoms tokiam objektui kaip Kauno miestas? Savo įžvalgomis, kaip vadovauti didelio masto organizacijai dalinsis ir gerai visuomenėje žinomi veidai. Netrūks galimybių įsitraukti ir patiems seminaro klausytojams.

Daugiau informacijos apie jau šešioliktus metus vykstantį renginį, jame dalyvaujančius lektorius ar galimybę išsinešti ne tik žinių, bet ir įsteigtų rėmėjų prizų, galite rasti „Veik.Valdyk.Vadovauk.“ „Facebook“ paskyroje esančiame event‘e ar „Instagram“ paskyroje.

GALERIJA

  • Kviečia į kasmetinį seminarų ciklą aktyviam ir ambicingam jaunimui
  • Kviečia į kasmetinį seminarų ciklą aktyviam ir ambicingam jaunimui
  • Kviečia į kasmetinį seminarų ciklą aktyviam ir ambicingam jaunimui
  • Kviečia į kasmetinį seminarų ciklą aktyviam ir ambicingam jaunimui
KTU nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Algirdas

Paskutinį kartą, kai renginys vyko nuotoliniu, teko dalyvauti, tačiau renginio kokybe tikrai likau nusivylęs, tikiuosi geresnio renginio šiemet

reklama 3lkjh

Pirmyn, studentai! Bet tik per nuotolį...

Asta

Ne pirmus metus savaitgalį paskiriu šiam renginiui, tačiau niekada nesusimąsčiau, jog jį nuo pagrindų organizuoja studentai. Smagu matyt, kad jis plečiasi, apie jį išgirsta vis daugiau auditorijos ir domisi lektoriai. Tikrai įdomu kokios įžvalgos lauks šiais metais. Sėkmės jaunimui!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS