Lampėdžio ežere murkdosi atliekų konteineris | kl.lt

LAMPĖDŽIO EŽERE MURKDOSI ATLIEKŲ KONTEINERIS

  • 9

Nusekus Lampėdžio ežero vandeniui apsinuogino jame trūnijančios ir jį teršiančios šiukšlės. Viena tokių – gremėzdiškas atliekų konteineris.

„Gal galima šitą kaip nors ištraukt, kol vanduo dar nusėdęs, dar ir pilnas šiukšlių? Ne vienerius metus pragulėjo po vandeniu, o dabar, kai ženkliai nusėdo vanduo, tai pasimatė, – į Kauno miesto savivaldybės atstovus feisbuke kreipėsi Andrius Cechanavičius, Vyriausybės atstovas Kauno apskričiai, gyvenantis Lampėdžiuose. – Padarytumėm patys, bet neturim tokios technikos“.

Į jo įrašą ir nuotraukas sureagavęs Kauno vicemeras Andrius Palionis pažadėjo tuo pasirūpinti. „Žinoma! Tokie daiktai turėtų būti žymiai tolėliau nuo vandens“, – komentavo vicemeras.

Aplinkosauginių akcijų metu aplink vandens telkinius ir juose randama pačių netikėčiausių dalykų, kurių ten tikrai neturėtų būti. Narai iš dugno traukia padangas, vonias. Randama ir nuskandintų prekybos centro vežimėlių, netgi dviračių, jau nekalbant apie smulkias šiukšles.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

barakuda

Ištraukus reikia konteinerį nutrenkti prie Krabo naujos pilies...

Kas belieka

Greitai visai prie karjero neprieisim ,bus privačios valdos .Taip matomai žmonės protestuoja ,prieš privačias valdas ,šalia karjero.

o kam

...jį traukti, perveš ir užkas į tą krantą, kurį padidins sklypus formuodami, kai už valdiškus gilins irklavimo trąsą, vis tvirčiau namai stovės, kol juos išparduos?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS