Liberalų sąjūdžio Kauno miesto skyriaus pirmininku išrinktas S. Šliažas | kl.lt

LIBERALŲ SĄJŪDŽIO KAUNO MIESTO SKYRIAUS PIRMININKU IŠRINKTAS S. ŠLIAŽAS

Birželio 8 d. visuotiniame Liberalų sąjūdžio Kauno miesto skyriaus susirinkime dvejų metų kadencijai skyriaus pirmininku išrinktas Sigitas Šliažas.

S. Šliažas yra Kauno technologijos universiteto ir Vilniaus dailės akademijos absolventas, Kultūros vadybos ir politikos magistras. 17 metų dirbo Kauno miesto savivaldybėje Kultūros skyriaus vedėju, tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatoriumi, Administracijos direktoriaus pavaduotoju.

Trejus metus dirbo Tautinių mažumų departamente prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės. Šiuo metu S. Šliažas dirba Kultūros ministro patarėju. Nuo 2010 metų yra LR liberalų sąjūdžio narys.

Visuotinis susirinkimas patvirtino penkis skyriaus pirmininko pavaduotojus. Jais tapo Rūta Sutulienė, Domas Sirgedas, Aistis Vaitiekaitis, Rasa Tamošiūnienė ir Inga Kupčiūtė. LS Kauno Skyriaus sekretore patvirtinta Dovilė Motiejauskaitė. Iki šiol Kauno liberalams vadovavo Nijolė Putrienė

„Nesitikiu lengvo darbo, bet tikiu, kad kartu su komanda galime būti matomi Kauno mieste. Šios pareigos yra didžiulis iššūkis, atsakomybė ir išbandymas. Kartu sieksime įgyti didesnį gyventojų pasitikėjimą, išsaugoti ištikimus narius, susigrąžinti nusivylusius, pritraukti naujus narius ir atsakingai rengtis artėjantiems Seimo rinkimams“ – sakė S. Šliažas.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Liberalai yra

Politinių lavonų partija

liberalas is savo esmes negali but geras zmogus

ne.. ne... --jis visu akyse labai geras ,ir graziai ciulbantis... bet viduje liberalas visuomet yra ir bus isdavikas, sukcius ,aferistas ir vagis tai graziai ipakuota su kaspineliu ,padugne ir atmata...

Juozke

o Jezus Marija ,be akiniu paziurejau pamaniau kad su Jarmulkia
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS