Lietuva didžiuojasi: gimnazistai nepabūgo pasekmių atsisakydami varžytis su rusais | kl.lt

LIETUVA DIDŽIUOJASI: GIMNAZISTAI NEPABŪGO PASEKMIŲ ATSISAKYDAMI VARŽYTIS SU RUSAIS

  • 106

Lietuvos gimnazistai tarptautinės robotikos varžybose parodė ne tik sugebėjimus, bet ir tvirtą valią.

Atsisakydami varžytis su rusų robotikos komanda nepabūgo net ir žinodami, kad taip rizikuoja savo vieta Europos čempionate.

„PARODŽIUSI DRĄSĄ LITBOT KOMANDA APGYNĖ LIETUVOS GARBĘ. Įtampos kupinose FIRST Tech Challenge varžybose Italijoje KJG Robotikos komanda pademonstravo išskirtinę drąsą – galimybę dalyvauti pasaulio čempionate paaukojo atsisakydami varžytis su rusų robotikos komanda! Galiausiai, patekę į finalą, jie užėmė 1-ą vietą aljanse su kitomis 2 komandomis. KJG didžiuojasi jumis, mielieji Jonai, Jokūbai, mokytojai Albertas Juškauskas ir Edita Zarembienė! Esate didžiausia dovana ir laimėjimas Lietuvai!“ – teigiama Kauno Jėzuitų gimnazijos įraše feisbuke.

 

 

Varžybose Italijoje atsisakė žaisti kartu su rusais Kauno Jėzuitų gimnazijos komanda ir vilniečiai „Lituanica X“. Abi komandos vėliau vis tiek prasibrovė į finalą.

Lietuvos moksleivių robotikos rinktinės „Lituanica X“ vadovas Algirdas Augustaitis patikslino, kad „Lituanica – Vilnius Lyceum robotics“ buvo atrinkta skirsti į Pasaulio čempionatą JAV.

„Lituanica PlumBum“ ir Kauno jėzuitų gimnazijos komanda „LitBot“ kartu su komanda-partnere iš Rumunijos nugalėjo robotų kovose, o „Lituanica X“ su partneriais užėmė antrą vietą.

Gimnazistų principingumu feisbuke gėrėjosi ir žinomi žmonės, ir valdžios atstovai.

GALERIJA

  • Lietuva didžiuojasi: gimnazistai nepabūgo pasekmių atsisakydami varžytis su rusais
  • Lietuva didžiuojasi: gimnazistai nepabūgo pasekmių atsisakydami varžytis su rusais
  • Lietuva didžiuojasi: gimnazistai nepabūgo pasekmių atsisakydami varžytis su rusais
  • Lietuva didžiuojasi: gimnazistai nepabūgo pasekmių atsisakydami varžytis su rusais
Kauno jėzuitų gimnazijos feisbuko paskyros nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (106)

Tikri

Lenzbergiukai kaip lenino anukai drauge Cmill didziuojasi jusu drasa

Kęstas

Mechanizmas, kaip NATO funkcija Europoje buvo realizuojama buvo paremtas jėgų balansu. Stipri Rusija baimino bei disciplinavo ir Vakarų Europą, ir JAV, sukurdama sąlygas "išlaikyti amerikiečius Europoje", bei „neįsileisti į Vakarų Europą rusų". Stiprios Rusijos baimė įtikino vokiečius, kad Vokietijos militarizmas gali ir vėl atvesti rusus į Vokietiją, tai neleido vokiečiams pakilti“. Todėl NATO judėjimas į rusų apgyvendintas teritorijas Ukrainoje sukurė rusų silpnumo iliuziją ir suardė visą šią pusiausvyrą. Rusai po truputėlį šią pusiausvyrą atkuria. Tai reiškia, kad sugrįžta taika ir ramybė į Europą. D. Trumpas tai supranta ir remia. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

:)))

vyt ta posdurni anonista tiesiai pas psichiatrus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS