LSDDP kandidatas į LR Seimą V. Kamblevičius | kl.lt

LSDDP KANDIDATAS Į LR SEIMĄ V. KAMBLEVIČIUS

  • 48

Kandidatas vienmandatėje Savanorių rinkimų apygardoje Nr. 16. LSDDP sąraše kandidato Nr. 5.

Gimiau 1950 metų lapkričio 3 dieną Plasapninkų kaime, Alytaus rajone. Mokiausi Butrimonių vidurinėje mokykloje, kuri dabar žinoma kaip Butrimonių gimnazija.

Gyvenimą nusprendžiau susieti su žemės ūkiu. 1968–1973 metais mokiausi Lietuvos žemės ūkio akademijoje, Agronomijos fakultete, o 1984 metais įgijau žemės ūkio mokslų daktaro laipsnį. Baigęs Lietuvos žemės ūkio akademiją dirbau Verebiejuose ir Vyšniūnuose. Čia sukūriau šeimą ir žengiau pirmuosius profesinės veiklos žingsnius. Vėliau dirbau Lietuvos žemės ūkio akademijos mokomojo – bandymų ūkio direktoriumi, Kauno rajono agropramoninio susivienijimo pirmininku, rajono valdytojo pavaduotoju, žemės ūkio ministro pirmuoju pavaduotoju.

2004–2008 metais buvau LR Seimo narys, nuo 2008 iki 2012 metų dirbau Europos Parlamento nario Rolando Pakso padėjėju. 2012 metais vėl buvau išrinktas į Seimą, Parlamente dirbu ir šioje Seimo kadencijoje. Per tris veiklos kadencijas dirbau penkiuose Seimo komitetuose, tarp jų tokiame svarbiame kaip Audito, kuriam teko ir vadovauti. Kaimo reikalų ir Biudžeto komitetuose buvau pirmininko pavaduotoju. Šiuo metu dirbu Valstybės valdymo ir savivaldybių komitete. Dalyvavau daugelio komisijų darbe. Buvau frakcijos seniūnu, dabar esu LSDD frakcijos seniūno pavaduotojas.

Siekdamas padėti kraštiečiams įkūriau Vytauto Kamblevičiaus paramos ir labdaros fondą.

Esu vedęs, su žmona Dalia užauginome du vaikus. Esu komunikabilus, pasitikintis savimi, darbštus ir atsakingas. Manau, kad mano turima vadybinė, politinė, darbo savivaldoje ir Seime patirtis leis tinkamai atstovauti Jums ir visos Lietuvos žmonių interesams.


Politinė reklama apmokėta iš LSDDP rinkimų sąskaitos. Užs. 1747382

Rašyti komentarą
Komentarai (48)

Vycka

Valkatu valkata ir gyvenyme ir politikoje...

ano

taip genseko AA ir /darbogaujos/ skalikai nenurimsta nenoredami palikti valdlovio vis papildydama jo turyni naujais /gardesiais/ ir si/s politnostalginis uzkratas hipnotiskai veikia ju samone kuri jau nemasto nes gyvena setono dimensijoje ?...

sita

visa socbergmafija jau visus uzkniso juodai varykit nuo valdlovio lesbipydai neatsigrezdami sukos priskalde /malku/ kurias musu anukai neiskurens uztat niekas ir negrizta i si poligoniska ubagyna kur geroves jesko parazitai?...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS