Mažiesiems Akademijos gyventojams – nauja žaidimų erdvė | kl.lt

MAŽIESIEMS AKADEMIJOS GYVENTOJAMS – NAUJA ŽAIDIMŲ ERDVĖ

  • 5

Mažiesiems Akademijos gyventojams atsivėrė dar viena spalvinga žaidimų erdvė. Dabar miestelyje yra keturios vaikų žaidimų aikštelės.

Akademijos seniūnas Skirmantas Nominaitis pasidžiaugė, kad nuo vasaros pradžios brandintą idėją pavyko įgyvendinti pasitelkiant tarpinstitucinį bendradarbiavimą. Akademijos mokykla-darželis "Gilė" perdavė bendruomenei nenaudojamą geros būklės įrangą, Kauno rajono savivaldybė skyrė papildomų lėšų jai perkelti, o VDU administracija geranoriškai leido ją statyti savo teritorijoje.

"Tai puikus pavyzdys, kaip tarpinstitucinis sutarimas gali pasitarnauti atliepiant vietos bendruomenės poreikius", – sakė S.Nominaitis.

Naujas vaikų žaidimo paviljonas įrengtas VDU Žemės ūkio akademijos teritorijoje (ŽŪA) tarp Universiteto g. 4 ir Jaunimo g. 4 namų. Jis skirtas Akademijos bendruomenės vaikams nuo penkerių metų amžiaus.

Nors VDU ŽŪA teritorija stebima vaizdo kameromis, seniūnas ragina DNSB "Stumbras" bendruomenę būti nepakančią galimiems vandalizmo atvejams, kad žaidimo paviljonas kuo ilgiau džiugintų vaikus.

Iš dabar jau keturių vaikų žaidimų aikštelių miestelyje tik dvi naujos, todėl seniūnija ketina ieškoti galimybių, kad šiuolaikiškesnės taptų ir kitos.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Vietinis

Jo, pastate aikstele vyresniems vaikams ir pripyle zvyro po jom. Nu nais....

MUMU

As smelio degtuku dezute atnesiau.Apie mane nerasys?

Jooo

Pabarstykime zvyro , ibeskime baisius tarybinius zaidimus tenai ir bus gerai, net ir tvoros nereikia, kaip kad vakaruose yra privaloma.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS