„Megos“ žiemos išpardavimas pasiekė kulminaciją | kl.lt

„MEGOS“ ŽIEMOS IŠPARDAVIMAS PASIEKĖ KULMINACIJĄ

  • 0

Vis dar atidėliojate ilgai planuotus pirkinius? Manote, kad dar turite užtektinai laiko peržiūrėti savo garderobą ir nuspręsti, kaip galėtumėte jį atnaujinti? Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ skelbia, kad didysis žiemos išpardavimas jau pasiekė kulminaciją ir netrukus baigsis. PLC „Mega“ stilistų komanda parengė keletą patarimų, ką paskutinėmis išpardavimo dienomis būtų naudinga įsigyti laimikių ieškotojams.

„Prieš parduotuvių lentynose pasirodant naujų kolekcijų prekėms, „Megoje“ vyksta didysis išpardavimas. Šiuo metu jis jau artėja prie pabaigos, todėl „Megoje“ įsikūrusios parduotuvės, paslaugų ir pramogų vietos kviečia suskubti pasinaudoti išskirtiniais pasiūlymais, juolab kad taikomos nuolaidos siekia net iki 50–70 proc. Kad patrauklūs pasiūlymai nesusuktų galvos ir išvengtumėte impulsyvių pirkinių, į PLC „Mega“ siūlome atvykti susidarius būtinų pirkinių sąrašą“, – sakė prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovas Laimis Binderis.

Nuo žiemos šalčių apsisaugos kone žemę siekiantis maxi paltas

Puikiu didžiojo žiemos išpardavimo laimikiu gali tapti šiuo metu itin madingas maxi paltas. Jo ilgis gali siekti net iki kauliukų, todėl, pagamintas iš vilnos ar dirbtinio kailio, jis gali patikimai apsaugoti net ir nuo didelių žiemos šalčių. Nenorintiems išsiskirti iš minios, tokį paltą rekomenduojama vilkėti juodos, pilkos, rudos ar švelniai kreminės spalvos. O štai tiems, kurie mėgsta aplinkinių dėmesį, patariama drabužių spintą papildyti madingos raudonos spalvos paltu.

Maxi paltai gali būti tiek oversize tipo, tiek ir sujuosiami diržu. Kuris iš jų geriausiai tinka, priklauso ir nuo ūgio, ir nuo figūros, todėl tokio palto nepatariama pirkti nepasimatavus. Juolab kad šiltas, kokybiškas ir ne vienus metus tarnausiantis paltas gali būti nepigus pirkinys. Jei tokį paltą įsigytumėte per kulminaciją pasiekusį didįjį išpardavimą, džiaugtumėtės sutaupę.

Padidintas švarkas – neturintiems, ką apsirengti

Tiems, kurie mano, kad žiemą neturi, ką apsirengti, mados ir stiliaus ekspertai rekomenduoja į savo garderobą įtraukti padidintą (angl. oversize) švarką. Toks švarkas gali būti vilkimas dėvint sportinį džemperį, prigludusį ar padidintą megztinį, mūvint siauresnius džinsus, segint trumpesnį sijoną ar pasipuošus aptempto silueto suknele. Jei padidintą švarką įsigyjate pirmą, jį patariama rinktis vienspalvį – taip jis bus lengviau derinamas su kitais Jūsų turimais drabužiais. Padidintas švarkas gali būti dėvimas kasdien, o štai tokio švarko ir plačių kelnių kostiumas gali tapti dar ir puikiu dalykinės aprangos deriniu.

Džinsai – ilgi ir platūs

Ilgi ir platūs džinsai (angl. wide leg) yra dar vienas iš drabužių, kurie taip pat verti tapti didžiojo žiemos išpardavimo laimikiu. Jie gali būti derinami su oversize stiliaus švarku ar marškiniais, prigludusiu megztuku ar net puošnia palaidine. Jei esate praktiški, savo drabužių spintą papildykite rašalo mėlynos, juodos ar pilkos spalvos džinsais, o jei visais metų laikais pirmenybę teikiate šviesiems deriniams, net ir žiemai dairykitės sniego ar dramblio kaulo baltumo džinsų. Mūvint ilgus ir plačius džinsus, kojas galima apauti tiek aukštakulniais, tiek batais lygiu padu. Nelygu, kur, kiek ir kokia proga ketinate žingsniuoti.

Didžiulės rankinės

Suprantama, ant peties nešiojamos nedidelės rankinės su sagtimi yra laikui nepavaldžios. Ypač jei jos įsigyjamos klasikinių juodos, rudos ar baltos spalvos. Vis dėlto tiems, kurie nori žengti koja į koją su mada, pravartu turėti didžiulę, pirkinių krepšį primenančią rankinę. Tokia rankinė puikiai tiks tiek kasdien, tiek ir į darbą. Tiesa, kitaip nei klasikinė, ši rankinė nebūtinai turi būti odinė – ji gali būti pagaminta ir iš tekstilės.

Vykstant didžiajam žiemos išpardavimui, nuolaidos „Megoje“ taikomos ne tik drabužiams ar galanterijos gaminiams – nuolaidas siūlo avalynės, juvelyrinių dirbinių, vaikų prekių ir žaislų, namų apyvokos ir interjero, elektronikos ir kt. prekių parduotuvės. Taigi žiemos išpardavimo laimikių pravartu dairytis ir jose.

„Megos“ nuotr.

Iki 70 proc. nuolaidomis pirkėjus džiugina „Senukai“, „Regatta“, „Rieker“, „NS King“, „Cropp“, „Reserved“, „Outlet Space“ ir kt. parduotuvės. „Deichmann“ nuolaidos siekia iki 75 proc. „Triumph“, „Sportland“ taiko iki 60 proc. siekiančias nuolaidas, „Eurokos“ – iki 55 proc.

Iki 50 proc. nuolaidomis lankytojus pasitinka „Peek&Cloppenburg“, „Tommy Hilfiger“, „Atlantic“, „Aukso gija“, „Hummel“, „Denim Dream“, „Etam“, „Lonas“, „Optometrijos centras“, „Winner sport“, „Geox“, „Žygio batai“, „United Colors of Benetton“, „Intimissimi“, „Takko Fashion“, „Salamander“, „Calzedonia“ ir kt.

Didžiojo žiemos išpardavimo laikotarpiu specialių pasiūlymų pirkėjams pateikia ir „Rimi Hyper“, „H&M“, „Apranga“, „Gerry Weber“, „Esprit“, „Lindex“, „F8“, „Tops!“, „Hiatus“, „Hummel“, „Mango“, „Sizeer“, „Skechers“, „XS Žaislai“, „Sinsay“, „Pegasas“, „Inavati“, „4F“, „New Yorker“ „Žana“, „Top Shop“, „Cinamon“ kino teatras, „Sushi Express“, „Optikos pasaulis“, „Fielmann“, „Kristiana“, „Crocs“, „Vision express“, „Ecco“ ir kt.

Vykstant finaliniam žiemos išpardavimui, „Megoje“ eksponuojama ir fotografės Inesos Juknevičienės meninių nuotraukų paroda „Geros emocijos gydo“. Nuotraukose įamžintos onkologine liga sergančios ir dėl gydymo plaukų netekusios moterys. Visoms joms grožio specialistės sukūrė išskirtinius įvaizdžius. I. Juknevičienė su vėžiu kovojančių moterų dalyvavimą fotosesijoje lygina su menine terapija, kuri ne tik suteikia teigiamų emocijų, džiugina, bet ir gydo. Parodoje eksponuojamais meniniais fotoportretais norima parodyti moterų drąsą, kovą už gyvenimą, viltį ir pažadą sau pasveikti.

Daugiau informacijos apie finalinio žiemos išpardavimo nuolaidas galima rasti www.mega.lt.

GALERIJA

  • „Megos“ žiemos išpardavimas pasiekė kulminaciją
„Megos“ nuotr.
Gairės: Mega, išpardavimas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS