Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei! | kl.lt

GARBINGAS „METŲ KAUNIETĖ 2020“ TITULAS ATITEKO J. JANKAUSKIENEI!

  • 18
Dienraščio „Kauno diena“ rašinys

Penktadienį paskelbta, kad devintąja Metų kauniete tapo Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Akių ligų klinikos profesorė Jūratė Jankauskienė. Ši žinia pirmiausia nuaidėjo Kauno valstybiniame muzikiniame teatre, kur ir buvo surengtos uždaros apdovanojimų iškilmės.

Paskatinimas moterims

„Labai netikėta, bet džiugu. Tai mano veiklos įvertinimas, o kartu paskatinimas dabartinės kartos moterims ir mergaitėms, kad jos gali daug ką nuveikti bet kurioje pasirinktoje srityje“, – po apdovanojimų kalbėjo J.Jankauskienė.

Ji pabrėžė, kad bet koks amžius, jeigu tik leidžia sveikata, yra tinkamas ir profesiniams darbams, ir dalyvavimui švietėjiškoje, visuomeninėje veikloje, ir atsidedant kūrybai. Ir visa tai yra prasminga veikla, nes praturtina pačią moterį, o kartu turi poveikio aplinkiniams.

Ši kaunietė, kaip jau esame rašę, su ypatingu atsidavimu, nuoširdumu teikia medicinos pagalbą, o savo profesines žinias, muzikinius, literatūrinius, meninius gebėjimus skleidžia ir savanoriškoje švietėjiškoje, kultūrinėje, edukacinėje veikloje.

Jūratė Jankauskienė/Justinos Lasauskaitės, Vilmanto Raupelio nuotr.

Ačiū, kad taip gražiai ir kilniai įprasminate savo ir kitų gyvenimus!

Sveikino ir G.Nausėda

Šventė prasidėjo prezidento Gitano Nausėdos sveikinimu. „Pavasaris jūsų mieste ir vėl pražysta gražia iniciatyva – pagerbiant moteris, kurių išskirtinumą, stiprybę, talentą iškalbingai liudija jų darbai“, – šalies vadovo žodžius finalo dalyvėms ir organizatoriams perskaitė renginio vedėjas Kauno nacionalinio dramos teatro aktorius Dainius Svobonas.

„Nuoširdžiausi sveikinimai jums, kuriančioms ir dirbančioms iš pašaukimo, iš gebėjimo atjausti, iš begalinio atsidavimo. Visoms, kurios pasiekusios savo profesines aukštumas, dalijasi patirtimi su žmonėmis, savo miestu – ir kartu su visa Lietuva. Ačiū, kad taip gražiai ir kilniai įprasminate savo ir kitų gyvenimus!“ – dėkojo moterims G.Nausėda.

„Neškite savo šviesą! Tegul jos visada užtenka ir Kaunui, ir kiekvienam žmogui!“ –  linkėjimų papildė prezidentas.

Justinos Lasauskaitės, Vilmanto Raupelio nuotr.

Paliko didelį įspūdį

G.Nausėdos sveikinimai skriejo J.Jankauskienei, o taip pat ir kitoms penkioms „Metų kaunietės“ rinkimų finalo dalyvėms. Apie visas jas buvo sukurti vaizdo siužetai, kurie dar labiau atskleidžia, kokios ypatingos visos finalistės.

D.Svobonas sakė, kad visos finalo dalyvės jam paliko didelį įspūdį visų pirma savo skleidžiama šviesa. „Labai graži idėja pagerbti moteris už jų darbus, veiklą ir šviesą“, – kalbėjo renginio vedėjas.

Dainius Svobonas/Justinos Lasauskaitės, Vilmanto Raupelio nuotr.

Projekto finalo dalyvė legendinė operos solistė, Vytauto Didžiojo universiteto Muzikos akademijos profesorė, savo talentu ir žiniomis besidalijanti su studentais Sabina Martinaitytė, neslėpė, kad per šventę patyrė nemažai emocijų. Pagerbimo ceremonija vyko Muzikiniame teatre, su kuriuo ją sieja daugybė prisiminimų.

„Labai keista stovėti scenoje ir nedainuoti, – jautrią kalbą pradėjo S.Martinaitytė. – Esu dėkinga likimui, sutiktiems žmonėms. Labai džiaugiuosi, kad didelė dalis mano studentų tęsia šio teatro, kitų teatrų tradicijas. Nesitikėjau tapti nominante, būti finale. Linkiu visoms Kauno moteris būti pastebėtoms, pagerbtoms ir patirti didžiulę meilę iš aplinkinių“.

Sabina Martinaitytė/Justinos Lasauskaitės, Vilmanto Raupelio nuotr.

Psichologė, šeimų konsultantė, LSMU Sveikatos psichologijos katedros docentė, trijų vaikų mama Giedrė Širvinskienė, daug padedanti įgyvendinant Krizinio nėštumo programą ir dirbanti su keblioje situacijoje atsidūrusiomis pastojusiomis moterimis, kurioms reikalinga pagalba, po vaizdo pristatymo pakviesta į sceną dėkojo „Kauno dienai“ už „Metų kaunietės“ rinkimų idėją ir šią iniciatyvą.

„Net ir maži darbai, net ir nepastebėti darbai yra prasmingi, ar tai būtų kūryba, ar vaikų auginimas. Linkiu kasdieną rasti priežasčių džiaugsmui“, – per šventę kalbėjo „Metų kaunietės“ rinkimų finalo dalyvė.

Giedrė Širvinskienė/Justinos Lasauskaitės, Vilmanto Raupelio nuotr.

Skirtingos, bet nuostabios

Kauno Maironio universitetinės gimnazijos direktorė, lietuvių kalbos mokytoja ekspertė, socialinių mokslų daktarė Daiva Garnienė džiaugėsi galėjusi pristatyti gimnaziją, labai gražią savo istorija ir išskirtinę savo bendruomene.

„Ačiū visiems už palaikymą ir įvertinimą“, – nuo scenos dėkojo D.Garnienė, švietimo konsultantė, mokyklų vadovų mentorė, Lietuvos maironiečių draugijos viena įkūrėjų, Lietuvos mokyklų vadovų asociacijos Kauno skyriaus tarybos narė.

Daiva Garnienė/Justinos Lasauskaitės, Vilmanto Raupelio nuotr.

Ant scenos taip pat labai laukta buvo ir Samylų kultūros centro kultūrinių renginių organizatorė Eglė Targanskienė, pagarbos ir padėkų nusipelniusi už nepailstamą kultūros puoselėjimą ir sklaidą pakaunėje, už idėją įamžinti Kauno marių dugne likusių kaimų atminimą, marių pakrantėje pastatant iš vandens išnyrančias skulptūras.

„Man didelė garbė stovėti šioje scenoje. Kaunas – mano gimtasis miestas, kuriame gimiau, augau, dirbau, bet likimas mane nuvedė į Kauno rajoną, kur irgi gyvena nuostabūs žmonės“, – priimdama gėles ir dovanas teigė E.Targanskienė.

Eglė Targanskienė/Justinos Lasauskaitės, Vilmanto Raupelio nuotr.

Dar kita finalo dalyvė – Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijos docentė, edukologijos mokslų daktarė Dileta Jatautaitė, Lietuvą garsinanti atstovaudama šaliai NATO ir ES mokslinėse konferencijose, kalbų mokymo ir testavimo organizacijose, mokslo žurnalų redakcijų kolegijose, o taip pat  vedanti nemokamus kalbų mokymo seminarus ir gerąja patirtimi besidalijanti su Lietuvos bei užsienio šalių mokytojais ir dėstytojais.

„Dėkoju už galimybę pasidžiaugti šia nuostabia akimirka“, – dėkodama ją palaikiusiems draugams, studentams ir kolegoms iš įvairių pasaulio kampelių sakė D.Jatautaitė. 

Dileta Jatautaitė/Justinos Lasauskaitės, Vilmanto Raupelio nuotr.

Projektas auga, didėja, populiarėja. Šiemet skaitytojai už kandidates atidavė rekordinį balsų skaičių.

Pasveikinti ir padėkoti

Dienraštį „Kauno diena“ leidžiančios bendrovės „Diena Media News“ direktorius Tadas Širvinskas sveikindamas naująją Metų kaunietę bei kitas finalo dalyves kartu joms ir dėkojo.

„Projekto tikslas – visuomenei parodyti, pristatyti moteris, kurios daro gerus darbus Kaunui, Kauno kraštui, Kauno krašto žmonėms. Kai „Kauno diena“ prieš devynerius metus pradėjo šį projektą, niekas neabejojo, kad tokių moterų yra daug, bet niekas negalėjo patikėti, kad jų tiek daug“, – pasakojo T.Širvinskas. Kiekvienais metais visuomenei projekto rėmuose pristatomos po dvidešimt dalyvių.

Tadas Širvinskas/Justinos Lasauskaitės, Vilmanto Raupelio nuotr.

„Projektas auga, didėja, populiarėja. Šiemet skaitytojai už kandidates atidavė rekordinį balsų skaičių“, – pridūrė bendrovės vadovas.

Tiesa, šiemet nugalėtojos paskelbimo, visų finalo dalyvių pagerbimo ceremonija ir šventinis koncertas vyko skirtingu metu, be žiūrovų, tik su filmavimo komanda, laikantis visų karantino reikalavimų. Viso to imtasi norint užtikrinti saugiausią įmanomą aplinką visiems filmavimo dalyviams.

„Metų kaunietės“ rinkimų apdovanojimų užkulisiai

Vilmanto Raupelio nuotr.

Apdovanojimo iškilmės ir specialiai šiai progai parengti įspūdingi muzikiniai numeriai, sudainuoti žinomų atlikėjų bei teatro atstovų, penktadienį transliuoti per LNK.

Finalo dalyvės šįvakar kaip TV žiūrovės galėjo ne tik išgirsti nuostabiai atliekamus kūrinius ir pamatyti dėmesį prikaustantį šou, surengtą kaip padėką joms ir visoms veiklioms, atsidavusioms, kūrybingoms kaunietėms, tačiau ir dar kartą prisiminti apdovanojimo iškilmių akimirkas.

Justinos Lasauskaitės, Vilmanto Raupelio nuotr.

Muzikinė dalis per šiųmečius „Metų kaunietės“ apdovanojimus patikėta Merūnui Vitulskiui, Karinai Krysko, Jeronimui Miliui, Marijai Arutiunovai, Martynui Kavaliauskui, Egidijui Bavikinui ir teatro choro vokaliniam ansambliui, vadovaujamam Rasos Vaitkevičiūtės,  ir teatro instrumentinei grupei, kurios vadovas – Jonas Janulevičius. Renginio režisieriai – Viktorija Streiča ir Kęstutis Jakštas. Televizijos transliacijos režisierius – Gražvydas Muižys.

Uždaros „Metų kaunietės“ rinkimų apdovanojimų iškilmės

Justinos Lasauskaitės nuotr. / Vilmanto Raupelio nuotr.

Apdovanojimų koncerto vaizdo įrašas:

Dėmesys ir palaikymas

Metų kaunietei 2020 atiteko didžiulis „Kauno dienos“ skaitytojų palaikymas, dėmesys ir padėka už nuveiktus darbus, vardinė nugalėtojos statulėlė, kurią sukūrė stiklo dizaineris Edmundas Unguraitis, gėlės ir projekto rėmėjų prizai.

Kitos penkios į finalinę sceną skaitytojų verdiktu pakilusios dalyvės taip pat buvo apdovanotos vardinėmis E.Unguraičio statulėlėmis ir projekto rėmėjų prizais. Kiekvienos dalyvės šypseną tą vakarą papildė salono „Tarp gėlių“ sukurtos gėlių puokštės.

Visų finalo dalyvių veikla buvo viešinama ne tik „Kauno dienos“ puslapiuose ir portale kaunodiena.lt. Bendradarbiaudama su „Kauno diena“, radijo stotis „Tau“ šių rinkimų finalistes plačiau pristatė ir savo klausytojams. Radijo eteryje viešėjusios kandidatės į Metų kaunietės titulą buvo kalbinamos apie jų profesinį lauką ir asmeninius pasirinkimus.

„Kauno dienos“ studijoje nufilmuoti nuoširdūs finalo dalyvių pokalbiai su žurnalistu G.Muižiu buvo transliuojami portale kauno.diena.lt ir „Init TV“ eteryje.

„Metų kaunietė 2020“ apdovanojimų ceremonijos dalyviai

Justinos Lasauskaitės nuotr. / Vilmanto Raupelio nuotr.

Pasipildė Metų kauniečių draugija

Pernai rinkimuose triumfavo paauglė Andrėja Veličkaitė, nesutrikusi ir padariusi viską, kad būtų išgelbėta viešoje vietoje sąmonę praradusio ir nebekvėpavusio vyro gyvybė.

Užpernai titulas atiteko Kauno klinikų Kardiologijos klinikos Išeminės širdies ligos skyriaus vadovei profesorei Olivijai Gustienei, dar ankstesniais metais projekte nugalėjo tuometinė Vytauto Didžiojo universiteto mokslininkė, humanitarinių mokslų daktarė, Lietuvos kultūros tarybos narė ir pasaulinės ICOMOS organizacijos Lietuvos biuro viceprezidentė Ingrida Veliutė.

Metų kaunietės titulą yra pelniusios ir olimpinė čempionė Rūta Meilutytė, tekstilininkė, kalėdinių eglių kūrėja Jolanta Šmidtienė, Kauno apskrities vyrų krizių centro viena steigėjų ir vadovė psichologė Dovilė Bubnienė, Kauno senamiesčio draugijai vadovavusi Aistė Grybauskienė, profesionali vargonininkė ir J.Gruodžio konservatorijos dėstytoja, viena iš seniausių Lietuvos istorinių vargonų restauravimo iniciatorių Dalia Jatautaitė.


Dienraštis „Kauno diena“ dėkoja projekto mecenatui „Mano būstas“, pagrindiniams rėmėjams „Vikonda grupė“, „Bosca be alkoholio“, rėmėjams „Baltic Transline“, „Volfas Engelman nealkoholinis“, partneriams „Clinic DPC“, „SDG“, salonui „Jaukūs namai“, aprangos salonui „Elitman“, stiklo menininkui Edmundui Unguraičiui ir renginio draugui „LNK“.

GALERIJA

  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
  • Garbingas „Metų kaunietė 2020“ titulas atiteko J. Jankauskienei!
Justinos Lasauskaitės nuotr. / Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

per teliką

žiūrėjau, kažkoks pagrabinis renginys, tik patiko Muzikinio teatro ansamblis - puikūs balsai, galėtų dažniau koncertuoti...

Nebus

čia taip,kaip metų kardiologe buvo Šiauliuose išrinkta visoje Lietuvoje skambanti beširdė Nora? Aplamai,kodėl niekad neišrenka žmogaus metų kauniete ar kauniečiu na pav: globos namų slaugytojos,darbininko išdirbusio viename darbe visą gyvenimą ir t.t. Kam tai naudinga? Vis kas nors ... tai profesorius,tai buvo kliniku Gustienė,tai Gribauskienė. Nu ar gi ji tikrai verta to titulo? Juk čia nėra nei tyra,nei nuoširdu.

MEILE

BANDYSIU patekti pas profesore ,kazi ar pavyks....taip ir laimi profesoriai,gydytojai,direktoriai , o kada laimes pardaveja,gatviu valytoja
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS