„Metų kaunietės“ rinkimų finale – apribojimai balsuoti SMS | kl.lt

„METŲ KAUNIETĖS“ RINKIMŲ FINALE – APRIBOJIMAI BALSUOTI SMS

  • 5

Šią savaitę paaiškėjo prasmingą misiją vykdančių Metų kaunietės rinkimų finalo dalyvės.

Šios šešios moterys ir jų veikla sulaukė daugiausia palaikymo iš dienraščio „Kauno diena“, portalo kauno.diena.lt skaitytojų.

Viena iš šešių finalininkių taps „Metų kauniete 2022“. Visos jau esate nugalėtojos, nes esate nuostabios, šaunios, įkvepiate veikti ir kitus žmones.

Kaip ir kituose etapuose, finale galima balsuoti iškirpus iš dienraščio „Kauno diena“ ir užpildžius specialų projekto kuponą, jį atsiunčiant paštu ar atnešant į redakciją. Vienas kuponas prilygsta dešimčiai balsų.

Visos jau esate nugalėtojos, nes esate nuostabios, šaunios, įkvepiate veikti ir kitus žmones.

Taip pat galima balsuoti portale kauno.diena.lt, rubrikoje „Metų kaunietė“. Portale galima balsuoti vieną kartą per parą iš vieno IP adreso. Vienas balsavimas internetu prilygsta vienam balsui.

Trečias balsavimo būdas – SMS žinutėmis, žinutę siunčiant (Lietuvoje) tel. 1679 su tekstu „MKA XX“, kai XX – kandidatės numeris, esantis prie jos profilio. SMS kaina – 1 euras. SMS žinutė prilygsta dešimčiai balsų.

Deja, fiksuojami dideli SMS srautai iš kelių telefono numerių. Dėl to projekto organizatoriai nusprendė apriboti balsavimą SMS žinutėmis iki vieno karto per parą iš vieno telefono numerio.

Balsavimas tęsis iki kovo 4 d. 12 val.

Kovo 6–7 d. susumuosime rezultatus.

Kovo 8 d. Metų kaunietę paskelbsime finaliniame renginyje. Šventė vyks Kauno valstybiniame muzikiniame teatre.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Manau

Ne Kaunieciai renka, o sauja turtingu biciuliu.kurie negaili ne vienos simtines smsams Turetu leisti is vieno telefono. tik viena karta siusti sms,tada butu teisinga.

nuomonė

Reikėtų ištaisyti neteisybę - neįtraukti sms į skaičiavimus.

:DDD

Laimės mobiliųjų-išmaniųjų telefonų tinklai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS