„Metų kaunietės“ rinkimų finalo dalyvių šešetukas | kl.lt

„METŲ KAUNIETĖS“ RINKIMŲ FINALO DALYVIŲ ŠEŠETUKAS

  • 17

„Metų kaunietės“ rinkimai – reveransas veiklioms moterims ir merginoms, priminimas aplinkiniams padėkoti už kitų kantrybę, energiją, pasidžiaugti kitų talentais, kūrybingumu, branginti išmintį, kartu ir įkvėpimas patiems siekti daugiau, tobulėti.

Skelbiame „Metų kaunietės“ rinkimų finalo dalyvių šešetuką, kartu sveikiname ne tik jas, bet ir visas projekto dalyves. Ačiū jums už tai, kad esate, kad kuriate, tiriate, gilinatės, rūpinatės, garsinate Kauną ir Lietuvą!

Finalinį dalyvių šešetuką balsuodami išrinko „Kauno dienos“ ir portalo kaunodiena.lt skaitytojai. Viena iš šių šešių daugiausia jūsų palaikymo sulaukusių moterų kovo 8 d. bus paskelbta „Metų kauniete 2022“.

Kviesdami ir vėl aktyviai balsuoti už savo favoritę ar kelias, dar kartą išsamiau pristatysime kandidates ir jų veiklą. Ir ne tik dienraštyje „Kauno diena“, ne tik portale kaunodiena.lt.

Iškilmingą „Metų kaunietės 2022“ apdovanojimų renginį, vyksiantį Kauno valstybiniame muzikiniame teatre, globoja Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda.

„Metų kaunietės 2022“ rinkimų finalo dalyvės:

01. Asta KUKTIENĖ – įtraukiojo ugdymo vaikų dienos centro „Vilties spindulėlis“ įkūrėja. Centras išskirtinis, nes skirtas ir turintiems specialiųjų poreikių, ir neturintiems jų vaikams. Visos šeimos, kurių vaikai lanko centrą, priklauso socialinės rizikos grupėms. A. Kuktienė taip pat yra įkūrusi diskusijų, patirčių, džiaugsmų ir pagalbos dalijimosi grupę neįgalių vaikų tėveliams.

04. Eglė ŠIUGŽDINYTĖ – teisininkė, mediatorė, kauniečiams nemokamai teikianti mediacijos paslaugas ir teisines konsultacijas. Visuomenę šviečia viešojoje erdvėje teisiniais ir mediacijos klausimais, taip garsindama šį taikų ginčų sprendimo būdą – mediaciją.

07. Irutė DOVYDAITYTĖ – sesuo salezietė, pedagogė, du dešimtmečius dirbanti Palemono vaikų dienos centre su socialinės rizikos vaikais, koordinuoja šio centro veiklą, padeda sunkiau besimokantiems, ugdo bendravimo įgūdžius ir skiepija žmogiškąsias vertybes asmeniniu pavyzdžiu, suteikia vaikams saugumo jausmą, apgaubia šiluma.

11. Marija ARUTIUNOVA – Kauno valstybinio muzikinio teatro solistė, 2022 m. itin ryškiai sužibėjusi vokališkai ir dramaturgiškai sudėtingu Elizabet vaidmeniu Michailo Kunze’ės ir Sylvesterio Levay miuzikle „Elisabeth“, Kauną ir Lietuvą garsinanti vokalinėmis galimybėmis muzikiniuose žanruose nuo miuziklo iki operos ir savo aktoriniais gebėjimais scenoje, būdama kino filmų balsu.

5. Rebeka BRUDER – tapytoja, pernai išrinkta Lietuvos dailininkų sąjungos Kauno skyriaus vadove ir jau spėjusi svariai prisidėti prie vietinių kūrėjų ir kultūros sklaidos. Ji yra pavyzdys, kad tapytojos talentas gali puikiai derėti su teisės mokslų diplomu ir su Generolo J. Žemaičio karo akademijoje įgytu atsargos leitenanto laipsniu.

17. Vilija DABRIŠIENĖ – socialinių mokslų daktarė, matematikos vadovėlių, mokomųjų knygų autorė, 2022 m. Kauno metų mokytoja, švietimo lyderė, 2021 m. inovatyviausia Lietuvos matematikos mokytoja. Noras suvokti, kaip mokinys mąsto, noras išmokyti veda vis į naujas platumas, kurių viena – švietimo inovacijų startuolis, skirtas padėti jaunajai kartai suprasti ir pamėgti matematiką.


BALSUOTI GALITE:

DIENRAŠTIS

Iš dienraščio išsikirpkite ir užpildykite lapelį ir siųskite adresu: „Metų kaunietė“, „Kauno dienos“ redakcija,  I.Kanto 18 g. 44296, Kaunas;

arba atneškite ir įmeskite į specialias dėžes redakcijos skyriuje, I.Kanto g.18, Kaunas.

! Esant galimybei dienraščio iškarpas prašome į redakciją siųsti paštu.

Vienas kuponas prilygsta dešimčiai balsų

SMS ŽINUTĖS

Balsuoti galite SMS žinutėmis.

Siųskite SMS žinutę (Lietuvoje) tel. 1679 su tekstu „MKA XX“.

XX – kandidatės numeris, esantis prie jos profilio.

SMS kaina – 1 Eur.

SMS žinutė prilygsta dešimčiai balsų

PORTALAS

Portale kauno.diena.lt, rubrikoje „Metų kaunietė“. Portale galima balsuoti vieną kartą per parą iš vieno IP adreso. Vienas balsavimas internetu prilygsta vienam balsui.

Nuo vasario 22 d. iki kovo 4 d. 12 val. (balsai priimami internetu, sms žinutėmis ir paštu). Kovo 6-7 d. susumuosime rezultatus.

Kovo 8 d. Metų kaunietę paskelbsime finaliniame renginyje.

Dienraštis „Kauno diena“ dėkoja projekto mecenatui „Mano būstas“, pagrindiniams rėmėjams „Vikonda grupė“, „Kauno tiltai“, „Bosca/be alkoholio“, rėmėjams „Heiga“, „Volfas Engelman nealkoholinis“, „SDG“, „Mega“, partneriams „Centro kredito unijai“, „Etapas Group“, „lgiausi limuzinai“, „Hegelmann Group“, „Jaukūs namai“.

GALERIJA

  • „Metų kaunietės“ rinkimų finalo dalyvių šešetukas
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Klausimas dėl karvės su raudona suknia

A kodėl karvė su raudona suknia dingo? Kas išmetė? Kodėl žiauriai elgiatės su gyvūnais?

panašu kad tai

gražulio aukos

Jums negėda?

Gėdingas šou.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS