Moteris siunčia padėką pareigūnams: gera, kad policija daro ne tik tai, kas jiems priklauso | kl.lt

MOTERIS SIUNČIA PADĖKĄ PAREIGŪNAMS: GERA, KAD POLICIJA DARO NE TIK TAI, KAS JIEMS PRIKLAUSO

  • 14

Lietuvos policija savo feisbuko paskyroje pasidalijo istorija – Aušrinė surašė padėką policijos pareigūnams už greitą reakciją ir pagalbą.

Moteris pasakoja, kad trečiadienį Kaune pasistačius automobilį Baršausko g. 81, Kaune, kažkoks vyras nulaužė jos automobilio valytuvą ir nuspyrė vairuotojo pusės veidrodėlį.

„Šiandien pasistačius automobilį Baršausko g. 81, Kaune, kažkoks vyriškis nusprendė, kad mano automobilio spalva jam negraži... Nulaužė valytuvą ir nuspyrė vairuotojo pusės veidrodėlį... Bet aš ne apie nuostolius“, – istoriją pasakoja moteris.

Moteris dėkoja Lietuvos policijos pareigūnams Tomui Dapkevičiui ir Rasai Dapkevičienei, kurie ne tik greitai sureagavo ir surašė pareiškimą, bet, kaip rašo nukentėjusioji, ir „subintavo“ automobilio veidrodėlį, kad moteris galėtų saugiai grįžti namo.

„Noriu labai padėkoti Lietuvos policijos pareigūnams Tomui Dapkevičiui ir Rasai Dapkevičienei, kurie ne tik greitai sureagavo ir surašė pareiškimą, bet ir „subintavo“ automobilio veidrodėlį, kad galėčiau saugiai grįžti namo. Smagu ir gera, kad policija daro ne tik tai, kas jiems priklauso. Bet ir padeda. Ginti, saugoti, padėti. Būtent dėl tokių žmonių sukasi pasaulis“, – padėkos žodžių padėjusiems pareigūnams negailėjo Aušrinė.

„Yra labai gerų pareigūnų, kurie verti pagarbos“, – po policijos pasidalinta istoriją parašė komentarą Rima.

„Mums ir reikalingi būtent tokie policijos pareigūnai, Dėkojame Rasai ir Tomui“, – prie daugybės padėkų policijos pareigūnams prisidėjo Irena.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Asta

Nuoširdžiai noriu padėkoti policijos pareigūnams, kurie padėjo mums, kai buvo rastas be gyvybės ženklų vyras sukniubęs ant mašinos vairo prie parduotuvės KOOP Riešės seniūnija Ažubalės km. Nemenčinės g. 11 vakar apie 18 valandą vakaro. Jie puikiai ir profesionaliai atliko savo darbą. Mums tai buvo didelė paguoda.

labai gerai butu

jei policija pirmiu padarytu kas jiems priklauso padaryti.

TA

o tai masina su vairuotojo puses subintuotu veidrodeliu laikoma techniskai tvarkinga kad leido jai vaziuot? tai su tokiu veidrodeliu tada turetu but galima ir technikine praeit?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS